nb1.hu

Igazolt a Csákvár, gólösszefoglalók az MTK meccseiről

Bérletinformációk a Budafoknál és a Kozármislenynél.

 

A CSÁKVÁR JELENTÉSE:

 

"Az elmúlt hetekben csapatunkkal készült és felkészülési meccsen pályára is lépett színeinkben a zentai születésű Fejős Áron.

 

– Az edzéseken, illetve meccseken elnyerte szakmai stábunk tetszését a 25 éves, szabadon igazolható középpályás, így ajánlatot tettünk neki. Miután gyorsan sikerült megegyeznünk vele, eldőlt, a 2022-23-as bajnoki szezonban az Aqvital FC-t erősíti – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor.

 

Fejős Áron 16 éves korától Kaposváron nevelkedett, majd Paksra került, ahol 2016 augusztusában, a Ferencváros ellen -Hahn János cseréjeként – bemutatkozott az NB I-ben. Kölcsönben játszott egy, egy idényt a Szeged és a Budaörs együtteseiben, a legutóbbi évadot pedig az FK Tiszánál töltötte.

 

Csapatunkhoz kapcsolódó hír még, hogy a bajnoki főpróbát vasárnap 16 órakor, Mezőkövesden, az NB II-es Kazincbarcika ellen tartja."

 

AZ MTK ÖSSZEFOGLALÓI A BRINJE ÉS AZ ASHDOD ELLENI MECCSRŐL:


 

 

A BUDAFOK JELENTÉSE:

 

"Örömmel tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a tavalyi évekhez hasonlóan a mostani idényben is árváltozás nélkül tekinthetik meg mérkőzéseinket!

 

Azon kedves drukkereink, akik bérletet szeretnének vásárolni a Merkantil Bank Liga előttünk álló idényére, a mai naptól e-mailben (office@budafok1912.hu), vagy munkaidőben személyesen (09.00-15:00) az alábbi adatok megadásával regisztrálhatnak:

 

Név:
Anyja neve:
Születési hely:
Születési idő:
E-mail cím:
Telefonszám:

 

A bérleteket az első hazai bajnokit megelőző napon (augusztus 7.), illetve a mérkőzés napján (augusztus 8.) pénztárainkban vehetik majd át.

 

A jegyek és bérletek ára a Budafoki MTE 2022/23-as szezonban:

Bérlet: 12.000 Ft 
Szurkolói jegy: felnőtt: 1.000 Ft, kedvezményes (diák, nyugdíjas): 500 Ft"

 

A KOZÁRMISLENY JELENTÉSE:

 

"Új szezon, új versenysorozat. Felnőtt együttesünk 6 év után szerepelhet ismét a Merkantil Bank Liga NB II-ben, így érezhetően szurkolóink is izgatottabban várják a tétmeccseket. A július 31-én kezdődő bajnokság előtt megkezdjük a bérletárusítást:

 

Felnőtt bérlet ára: 12 000 Ft

Diák bérlet: 7 000 Ft

Regisztrációs bérlet: 1 000 Ft (a Merkantil Bank Ligában minden belépőnek jegyet kell adnunk, ez a bérlet a hölgyek és a nyugdíjasok, illetve a 14 év alatti gyermekek számára gyorsíthatja meg a belépést, a sorbanállás elkerülése miatt) A Hölgyek mellett ugyanis a 14 év alattiakat és a 65 év felettieket továbbra is ingyenesen engedjük be!

 

A Felnőtt-, illetve a Diák bérlettel továbbra is igénybe vehető majd a korábban is megszokott, “megjelölt” lelátórész a stadion legfelső sorában.

 

Akik bérletet vásárolnának, igényüket jelezzék az info@kozarmislenyfc.hu e-mail címen, a műfüves sportcsarnok melletti sportbüfében vagy a BB borozóban!

 

Az igények összegyűjtését követően elkészítjük a bérleteket, amelyek az első hazai bajnoki előtt a hazai pénztárban lesznek átvehetők. (Igény esetén, amennyiben a szurkoló meghagyja elérhetőségét, igyekszünk átadási időpontot egyeztetni).

 

A névre szóló bérlet a belépésre személyi-, illetve diák- vagy nyugdíjas igazolvány felmutatásával együtt jogosít! Formátuma a korábbi évekhez hasonlóan plasztik kártya lesz.

 

Jegyáraink a következő szezonra:

Felnőtt jegyár: 1 000 Ft

Diák: 700 Ft

Szurkoljunk EGYÜTT! Hajrá, Misleny!"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC