nb1.hu

Haladás: jótékonysági koncert

Hivatalos közlemény.

ÍME, A HALADÁS KÖZLEMÉNYE:
 
,,Egy Haladás-törzsszurkoló lánya, Kinga korábban súlyos autóbalesetet szenvedett.
 
Az Ismerős Arcok zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett, pénzadománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon. A „Szól a Szív…" Alapítvánnyal közösen egy Vas megyei, közlekedési balesetet szenvedett,  fiatal hölgy rajongójuk felgyógyulásáért és a családjának megsegítéséért adnak jótékonysági koncertet Szombathelyen, 2020. augusztus 28-án az AGORA Művelődési és Sportházban. A balesetet szenvedett hölgy egy Haladás-törzsszurkolónk lánya, Kinga.
 
A civil szervezéssel megvalósuló koncerthez csatlakozott a szombathelyi Mokka Tribute Band zenekar is, aki rendszeres fellépője volt a csepregi Ismerős Arcok Táboroknak és szintén elkötelezettek a jótékony ügy iránt. Olyanok is akarnak segíteni, akik nem tudnak ott lenni az eseményen, de jegyvásárlással szeretnék támogatni a kezdeményezést, ám nem szeretnék azok elől megvenni a jegyeket, akik jelen tudnak lenni az eseményen.
 
Ők, és azok, akik jelezték, hogy a jegyvásárláson túl is támogatni kívánják pénzadománnyal a rendezvényt, azt a helyszínen lévő adomány gyűjtő dobozba dobva vagy a „Szól a Szív…"Alapítvány 11714006-20037628-00000000 számlaszámára,  „Jótékonysági koncert Kingáért feltüntetéssel” tehetik meg."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC