nb1.hu

Gyirmót: döcögés után jöhet a menetelés – Csertői reakciója

Fontos rangadót nyertek meg a kisalföldiek.

Úgy tűnik szüksége volt jó néhány fordulóra a gyirmótiaknak, hogy belemelegedjenek a bajnokságba.
 
Az előző bajnokságban végig meccsben voltak a második feljutó helyért, de az idei bajnokság eléggé döcögősen indult. Azonban a legutóbbi 5 meccsből 4-et megnyertek, csak a Dorog ellen botlottak hazai pályán. A városi rivális ETO mellett ők is az NB I-ben való szereplést tűzték ki célul, ami a jelenlegi formájukat tekintve nem tűnik elérhetetlenek. Az eddig gyűjtött 17 pontjukkal 3 pontra vannak a feljutást érő második helytől, amelyet a győriek birtokolnak pillanatnyilag.
 
Az előző fordulóban a Békéscsaba ellen diadalmaskodtak hazai pályán 2-0-ra, a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelt volt a győzelmük.
 
Csertői Aurél a Gyirmót vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzést követően:
 
,,Döcögősen indult a mérkőzés, de az első játékrész derekán sikerült elkapnunk a ritmust és előnnyel fordulhattunk. Szünet után már jobban játszottunk, nem volt átütő erő a vendégekben, hiszen nem hagytuk őket kibontakozni. Győzelmünk teljesen megérdemelt."
 
A következő meccsnapon szintén hazai környezetben lépnek pályára, a Tiszakécskét fogadják. A veszélyzóna közelében lévő vendégek gyengélkednek mostanában, így a gyirmótiak folytathatják a menetelésüket a feljutó helyek felé.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC