nb1.hu

Ezért nem játszott a gólerős csatár a forduló rangadóján

Kisvárda – További erősítéseket tervez a klub szakmai igazgatója.

Kőkemény mérkőzés, kapufák és két gól, amelyből a második a rendes játékidő utolsó percében alakította 1–1-re a szerda esti Soproni VSE–Kisvárda Master Good rangadó végeredményét az NB II 6. fordulójában. A második félidő elejétől kezdve a vendégeknél volt az előny, így ők lehetnek bosszúsabbak a döntetlen miatt.

 

 

 

Egyet aludva a történtekre, igazságos az eredmény, és ebből a meccsből megint nagyon sok tanulságot levonhatunk – mondta Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – Az látszott, hogy sokat okultunk a szolnoki vereségből, de nem eleget. Ezúttal más módját választottuk a regenerációnak, köszönhetően annak is, hogy együtt töltöttük a Kozármsisleny elleni meccs óta eltelt napokat. Nagyobb figyelmet fordítottunk a relaxációra, a szellemi feltöltődésre, és ezeknek köszönhetően az első félidőben olyan friss volt a csapat, mint amikor egyhetes a felkészülési idő két meccs között. Ugyanakkor bebizonyosodott, hogy a keretünk nincs olyan erős, mint a tavalyi, hiszen a kispadról nem tudtunk úgy cserélni, hogy az hatékony legyen. Minczér Tibor már bevetésre várt, hogy stabilizájuk vele a középpályát, amikor Cseri Tamás jelezte, nem bírja tovább, illetve kiderült, nincs még mindenki olyan állapotban, mint azok az alapemberek, akik rendre kilencven perces terhelést kapnak. Rajczi Péterre pedig eleve nem számíthattunk, ő már a bemelegítésnél jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot. Támadónk a hét első felében az iskolapadot koptatta, hiszen a Testnevelési Egyetemen sportmenedzser szakos hallgató, ezért nem tudta velünk tölteni a két meccs közötti három napot.

 

 

– Nagy jelentősége lesz az ilyen vasárnap-szerda-vasárnap ritmusú fordulókban elért eredményeknek, és az ősszel még két ilyen etap lesz. Az látszik, hogy a támadófelfogású csapatokat sokkal jobban igénybeveszi a sűrű menetrend, mint azokat, amelyek a védekezésre koncentrálnak, erre utalnak a szerdai eredmények is. A keretünk még frissítésre szorul, a szükséges lépéseket meg is tesszük… – olvasható a tréner szavai a szon.hu-n.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC