nb1.hu

Erősített a Csákvár, a Dorog és a Szentlőrinc is

Pezseg az átigazolási időszak.

DOROG
 
A rutinos Preklet Csaba a Dorog gárdájában folytatja a karrierjét. A 31 éves védő NB I-es rutinnal is rendelkezik, a legmagasabb osztályban 33 meccsen lépett pályára. Íme a dorogiak közleménye:
 
"Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy klubunk színeiben folytatja pályafutását a rutinos belső védő, Preklet Csaba! 
 
Az aktuális szezon első felét a III. Kerületi TVE együttesénél töltő 31 éves játékos az ETO FC Győrnél ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd az olasz Reggina Calcio kínált neki profi szerződést, ahol négy évet töltött el. 2011-ben tért vissza Magyarországra, NB1-es mérkőzéseinek száma meghaladja a 30-at, másodosztályú csapataiban, mint a Cegléd, a Tiszakécske vagy a Pécs több, mint 150-szer játszott."
 
A 20. helyen telelő Dorog január 29-én a Gyirmót otthonában játszik bajnokit. 
 
SZENTLŐRINC
 
A Szentlőrinc Alban Taipi személyében fiatal csatárral erősített. A 19 éves futballistát a Haladás adta kölcsön a szentlőrincieknek. Íme a bejelentés:
 
"Fiatal csatárt szerződtettünk NB II-es felnőtt csapatunkhoz, a mindössze 19 éves, macedón játékos, Alban Taipi a szintén Merkantil Bank Ligában szereplő Szombathelyi Haladástól érkezik kölcsönbe hozzánk tavaszi szezonra.
 
Újabb játékos érkezett NB II-es csapatunkhoz, Alban Taipit a Szombathelyi Haladástól kaptuk kölcsön a tavaszi szezonra. A remek felépítéssel megáldott, 189 centis támadó hazájában, Észak-Macedóniában kezdett futballozni, 16 éves korától már az élvonalban játszott, majd a nyáron tetovói Renovától a Szombathelyi Haladáshoz került. Tehetségét bizonyítja, hogy szerepelt a macedón korosztályos válogatottakban is.
 
– Nagy örömmel jöttem a Szentlőrinchez, sok jót hallottam erről a klubról – fogalmazott a 19 éves csatár. – Tudom, hogy itt bátran adnak játéklehetőséget a fiataloknak, nekem pedig a pályafutásom jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy minél több időt játsszak. Kemény szezonra számítok, ha csapatként a legjobbunkat nyújtjuk, akkor feljebb tudunk majd lépni a tabellán, és elérjük a célunkat, a biztos bentmaradást. Szeretném mindig a maximumot adni, igyekszem gólokkal és gólpasszokkal segíteni a szentlőrinci csapatot."
 
Taipi a mostani idényben 6 bajnokin kapott szerepet a Haladásban, egyetlen gólját a Gyirmót ellen szerezte. A 16. pozícióban tanyázó Szentlőrinc az MTK-val csap össze idegenben január 29-én.
 
CSÁKVÁR
 
A korábban az FTC-ben is megforduló Beliczky Gergő a Csákvárt segítheti a tavaszi idényben. 
 
"A felkészülés kezdete óta csapatunkkal edzett Beliczky Gergő, aki mindkét felkészülési meccsünkön pályára is lépett. A jelek szerint teljesítményével meggyőzte szakmai stábunkat, szerződésajánlatunkat pedig elfogadta, így a tavaszi szezonban együttesünket erősíti.
 
A 32 éves támadó a Vasasban nevelkedett, megfordult a Ferencváros, a Gyirmót, az ETO, a Kaposvár, illetve a Dorog színeiben, legutóbb pedig a Tiszakécske játékosa volt" – jelezték a csákváriak.
 
Beliczky az NB I-ben 72 meccsen bizonyíthatott, a statisztikai lapján 7 gól szerepel. A nyolcadik Csákvár a Siófok otthonában vizitál január 29-én az NB II-ben. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC