nb1.hu

Eladhatja a légiósát az MTK, szerződéshosszabbítás az újoncnál

Változások az MTK-nál.

Az MTK BEJELENTÉSE:
 
"Bojan Miovski a felek közötti megállapodás értelmében átigazolási díjért a skót élvonalban szereplő Aberdeen FC-hez igazol, amennyiben megfelel a kötelező orvosi vizsgálaton.
 
A támadó 2020 nyarán, 20 évesen, szabadon igazolható játékosként érkezett hozzánk az észak-macedón bajnokságban szereplő Renova együttesétől.
 
Csapatunkban gyorsan bizonyította gólérzékenységét, és az MTK-ban töltött két szezon során 60 tétmérkőzésen 19 találatot szerzett, valamint kiosztott 10 gólpasszt. 
 
Bojan Miovski az MTK játékosaként jutott el előbb az U21-es, majd a felnőtt válogatottban való szereplésig: 2021 őszén debütált az észak-macedónoknál, azóta már duplázott is a nemzeti együttesben. Az olaszok elleni világraszóló győzelemhez gólpasszal járult hozzá a vb-pótselejtezőn.  
 
A fiatal támadó iránt jelentős nemzetközi és hazai érdeklődés mutatkozott az elmúlt időszakban, klubunk a játékos akaratával összhangban végül a négyszeres skót bajnokkal egyezett meg – mint ismert, Ylber Ramadanit is az Aberdeen vásárolta meg az MTK-tól."
 
AZ MTK KÖZLEMÉNYE:
 
"A 2022/2023-as szezonra megújul az MTK Budapest Zrt. vezetőségének összetétele is.
 
Az Igazgatóságban Zakor Sándor tulajdonos, dr. Selei András klubigazgató és Somogyi János gazdasági igazgató kap helyet.
 
Dr. Selei András felel mostantól az MTK Budapest sportszakmai munkájának összehangolásáért, klubigazgatóként ő felügyeli a felnőtt csapatok, az akadémiai terület és a női szakág teljesítményét.
 
Selei sportjogi szakjogász, ügyvéd évek óta a klub kötelékében dolgozik jogi vezetőként, és két éve az elmúlt két szezonban két aranyérmet szerzett U19-es együttes, valamint az NB III-as csapatot felügyeli sportmenedzserként. Az idei évtől ügyvédi tevékenységét szünetelteti, hogy klubigazgatóként kizárólag klubunkra fókuszálhasson. Játékosként Garami József vezetése alatt mutatkozott be az NB I-es csapatunkban. MTK-s megbízatása előtt a Monor SE sportigazgatójaként dolgozott három éven át Horváth Dávid vezetőedzővel karöltve, a közös munka gyümölcse volt a klub bravúros, NB II-be való jutása.
 
Mint ismert, Bognár György szakmai igazgató felel az NB II-es, az NB III-as és az U19-es csapatok szakmai munkájáért, valamint a játékoskeret kialakításért.
 
Továbbra is Székely Zsolt akadémiaigazgató felel a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián és az előakadémiai korosztályokban folyó munkáért.
 
A jövőben klubmenedzserként Polyák Balázs feladata lesz a klub játékos- és átigazolási politikájának a végrehajtása, beleértve a honi és nemzetközi értékesítést. Megbízása részeként a folytatásban is felügyeli a tehetségek felkutatását, valamint elősegíti a fiatalok számára az átmenetet a profi labdarúgásba.
 
Szabó Dávid társadalmi és nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatóként folytatja a 2015 óta az MTK kötelékében végzett munkáját."
 
A KOZÁRMISLENY BESZÁMOLÓJA:
 
"Tóth Zoltán is marad az NB II-es Kozármislenyben
 
A 22 éves labdarúgó télen érkezett Kozármislenybe, ahol a tavaszi mérkőzéseken az első fordulóban még adminisztrációs okokból nem léphetett pályára, de ezt követően valamennyi mérkőzésen (17 alkalommal) szerepelt a bajnokcsapatunk színeiben. A tavaszi mérkőzések alapján az 5. legtöbb játékidőt töltötte a pályán, a csapat alapemberének számított.
 
Kozármislenyi színekben a 17 NB III-as bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett és 2 gólpassz fűződik a nevéhez.
 
A fiatal labdarúgó legtöbb időt a Főnix-Gold FC és az MTK együttesében töltötte, utóbbi csapatban már 17 évesen bemutatkozott az NB III-ban.
 
Az Iváncsa csapatával 2021-ben megnyerte az NB III Közép csoportot, majd az NB II-es Siófokhoz került, de a kevesebb játéklehetőség miatt Mislenybe igazolt télen, ahol ismét NB III-as bajnoki címet ünnepelhetett, kuriózum, hogy mindkét évben az Iváncsa pályáján nyerte meg a bajnokságot aktuális csapata.
 
Tóth Zoltán tavasszal jól illeszkedett be csapatunkba, nagy munkabírású, jó felépítésű labdarúgó, aki hasznos tagja lehet a másodosztályba feljutó együttesünknek!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC