nb1.hu

Súlyos sérülés is volt a Lokinál.

Fontos meccset nyert meg vasárnap a Vasas legnagyobb riválisának számító DVSC a Kazincbarcika ellen az otthonában. A Loki 3-1-re győzött, így továbbra is 1 pontos hátrányban van a második helyen a piros-kékek mögött, de ami a debreceni híveknek fontosabb lehet az az, hogy 4 ponttal előzi meg a harmadik Gyirmótot a kedvenc csapatuk.
 
A találkozó egyik, ha nem a legjobbja az a Dzsudzsák Balázs volt, aki gólpasszt adott és gólt is szerzett a mérkőzésen. A találkozó után viszont elmondta, ha választania kell, akkor inkább ad két gólpasszt egy adott mérkőzésen.
 
Dzsudzsák megemlítette azt is, hogy egyre közelebb van szerencsére a szurkolók visszatérése, illetve arról is beszélt, hogy kiemelten kell koncentráltnak lenniük a hátralévő mérkőzéseken.
 
 

 
A Loki egyébként hatalmas presztízsrangadó vár szerdán, mert az ősi rivális Békéscsaba vendége lesz.
 
A DVSC sajtóosztálya sajnálatos eseményről is küldött jelzést a honlapunknak:
 
„Súlyos sérülést szenvedett a DVSC felnőttcsapatának játékosa, Lakatos Benjámin. A kis Loki BVSC-Zugló elleni NB III-as bajnokijának 19. percében egy teljesen ártalmatlan szituációnál kapott a lábához a 20 esztendős védő, aki akkor még nem gondolta, hogy eltört egy csont a talpában.
 
– Egy kitámasztást követően hallottam egy kisebb reccsenést a bal talpamban, de folytattam a játékot és csak néhány perccel később éreztem, hogy zsibbad a lábfejem. Kis idővel később már egyáltalán nem tudtam ráállni, így lecseréltek. A másnapi röntgen törést mutatott a talpamban, így négy hétig most biztosan gipszben kell lennem, ami azért is különleges, mert hamarosan érettségi vizsga vár rám. A négy hét után meglátjuk, hogyan forr össze a csont, de elképzelhető, hogy műteni kell. Azért is viseltek meg a történtek, mert még csak nemrég tértem vissza egy sérülésből, most pedig kezdhetek mindent előröl – fogalmazott honlapunknak Lakatos Benjámin, akinek ezúton is jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk.”  
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC