nb1.hu

DVTK-Pécs: öt gólt és kiállítást is hozott a rangadó

Izgalmas végjátékot láthattak a szurkolók.

 
Az NB II 24. fordulójának zárómérkőzésén az éllovas Diósgyőr a harmadik helyen álló PMFC-t fogadta. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A hazaik szereztek vezetést büntetőből, majd hamar jött az egyenlítés pécsi részről. A fordulást követően már dominálni tudtak a hazaiak. Előbb a 74., majd a 79. percben betalált a DVTK. Pár perccel később nem várt hazai kiállítás következett, ami után a vendégek újra lendületbe kerültek. Sikerült is a szépítés a hosszabbításban, de többre már nem futotta a vendégektől. A DVTK 3-2-re nyerni tudott, mellyel továbbra is a tabella élén áll öt ponttal megelőzve a második MTK-t és immár tizenkettővel a harmadik PMFC-t. 
 
Merkantil Bank Liga 24. forduló
Diósgyőri VTK – Pécsi MFC 3-2 (1-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 3153 néző. Játékvezető: Kovács Imre (Baghy Csaba, Tőkés Róbert).
DVTK: Branislav Danilović – Csirmaz István, Viczián Ádám, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos – Gera Dániel, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
PMFC: Helesfay Donát – Svedyuk Alex, Rácz László, Danilo Pejović, Katona Levente – Kesztyűs Barna, Szeles Tamás – Kocsis Bence, Harsányi István, Gera Zalán – Tóth-Gábor Kristóf. Vezetőedző: Weitner Ádám.
Csere: Eppel Márton helyett Könyves Norbert a 46., Gera Dániel helyett Jurek Gábor és Bertus Lajos helyett Cseke Benjámin a 71., Tóth-Gábor Kristóf helyett Szabó Máté a 72., Szeles Tamás helyett Major Sámuel, Harsányi István helyett Terbe Botond és Kocsis Bence helyett Kártik Bálint mind a 78., Lőrinczy Attila helyett Szűcs Kornél a 84., Lukács Dániel helyett Jérémie Obounet a 90+1. percben.
Sárga lap: Bényei Ágoston a 20., Bokros Szilárd a 31., Svedyuk Alex a 39., Eppel Márton a 39., Bárdos Bence a 45+1., Könyves Norbert a 62.,  Rácz László a 70. percben.
Piros lap: Bárdos Bence a 82. percben.
Gólszerző: Lukács Dániel (1-0, 11-esből) a 40., Kocsis Bence (1-1) a 45+2., Lőrinczy Attila (2-1) a 75., Cseke Benjámin (3-1) a 79., Gera Zalán (3-2) a 90+2. percben.
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC