nb1.hu

Dorog: már vannak kiszemeltek

Elkezdtek egy építkezést.

Dorogon tudomásul vették az MLSZ döntését, hogy nem folytatódik az NB II, viszont nem fogadták kitörő örömmel a hírt. Balogh Pál szakmai igazgató, így nyilatkozott a kemma.hu-nak:
 
,Olyan döntés született a járványhelyzet miatt, amivel alighanem senki sem szembesült korábban. A futballista játszani, a szurkoló pedig szurkolni szeretne. Azért is sajnáljuk, hogy vége szakadt, mert feljövőben voltunk, Németh Szabolcs vezetőedző kitűnően összerakta a csapatot, és a fiatalok is egyre jobban beilleszkedtek. Barna Gergőre például idővel a válogatottnál is felfigyelhetnek."
 
A szezont felemásnak értékelte, voltak remek meccseik, a Magyar Kupában is nagyon sokáig talpon voltak, viszont voltak gyengébb meccseik is.
 
A következőre szezonra már megvannak a kiszemeltek, de konkrétumokról még korai lenne beszélni Balogh szerint:
 
,,Elkezdtünk egy építkezést, szeretnénk a csapatot egyben tartani, emellett saját nevelésű fiataljainkra is számítunk. Mayer László klubtulajdonos mindent megtett és megtesz azért, hogy krízis nélkül futhassanak neki a következő szezonnak. Ebben szerepet játszott a játékosok és a szakmai stáb bércsökkentése is, melynek kapcsán a játékosok is lojálisak voltak."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC