nb1.hu

Csákvár: vissza kell fogni a csapatot

Kellemes gondjai vannak Visinka Edének.

A legutóbbi fordulóban bravúros győzelmet aratott a Csákvár a Siófok ellen, jó hangulatban telt az egész hét ennek köszönhetően. Sokáig azonban nem foglalkozhat a múlttal a csapat, a vezetőedző így nyilatkozott róla:
 
,,A szokásoknak megfelelően hétfőn átbeszéltük a hét végi meccs tanulságait, s azzal le is zártuk a Balaton-parti összecsapást. Attól kezdve már a következő feladat lebeg a szemünk előtt."
 
Arra a kérdése, hogy azért mégis jókora lökést adhat a csapatnak egy ilyen bravúr, így felelt a tréner:
 
,,Ez így van, hiszen a mezőny egyik legstabilabb csapatát sikerült nagyon magabiztos játékkal legyőznünk. Érezhető is volt egész héten a srácokon ez a feldobódott hangulat. Mivel ráadásul most vasárnap azt a Szegedet fogadjuk, mely ellen kellemetlen pofont kaptunk az ősszel, s nagyon szeretnének visszavágni az akkori vereségért, még plusz adrenalin is dolgozik bennük. Éppen ezért kollégáimmal arra kellett elsősorban figyelnünk a héten, nehogy túlpörögjenek, rágörcsöljenek a játékosok az újabb feladatra."
 
A vasárnapi meccsel kapcsolat így nyilatkozott Visinka Ede:
 
,,Sérültünk, eltiltottunk nincs, és Sejben Viktor is meggyógyult. Kellemes összeállítási gondjaim vannak, hiszen például Daru Bence remekül élt a lehetőséggel legutóbb, hogy a kezdőcsapatban kapott helyet, két gólt is szerzett és hetek óta kimagaslóan dolgozik. Ugyanakkor sajnos arra is készülnünk kell, hogy nem lesznek éppen ideálisak a körülmények, a szakadó eső miatt biztos, hogy mély, sáros pálya várja a játékosokat. Hátul nagyon stabilnak kell maradnunk, hogy elől nyerni tudjunk …"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC