nb1.hu

Csaba-Szpari: így várják a forduló rangadóját

Békéscsaba – Szpisljak és Véber is győzelmet vár.

Nemcsak a másodosztály, hanem talán az egész magyar labdarúgás egyik legnagyobb presztízsével rendelkező rangadóját rendezik majd meg holnap Békéscsabán, ahol a Nyíregyháza vendégeskedik majd. A rangadó előtt a két szakvezető beszélt a csabaiak honlapjának a várakozásairól.

 

Zoran Spisljak (Békéscsaba): „Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt két hét folyamán, igyekeztünk azokat a részeket tökéletesíteni, amelyekre a jövőben még nagyobb szükségünk lesz. Szerencsére sikerült egy felkészülési mérkőzést is játszanunk – így ritmusban tudtunk maradni -, ahol több fiatal labdarúgó is játéklehetőséghez jutott. Úgy érzem hasznosan telt a válogatott szünet és ráhangolódtunk a következő, Nyíregyháza elleni bajnokira. Sérültjeink és eltiltottjaink jelen pillanatban nincsenek, bár a meccs előtti két utolsó napon még eldől, hogy Huszár és Fabio játszhat-e. Vasárnap keleti rangadót játszunk, amelynek szurkolóink körében is hagyománya van – így bízom benne, hogy ezúttal azok a drukkerek is kilátogatnak és segíteni tudják a csapatot, akik eddig valamilyen oknál fogva nem voltak jelen. A kitartó és állandó vendégeinknek és szurkolóinknak köszönjük szépen, hogy folyamatosan biztatják együttesünket és bízunk benne, hogy kitartanak a bajnokság végéig. Következő ellenfelünk kitűnő játékos-állománnyal rendelkezik és igen felkészült mindenféle szempontból. Azt sem kell külön hangsúlyoznom, hogy mit jelent egy-egy csapatnál egy új vezetőedző érkezése. Erre és minden más tényezőre is megfelelőképpen felkészültünk, így bízom benne, hogy egy nagyszerű hangulatú, jó mérkőzést játszhatunk – természetesen lila-fehér sikerrel!”

 

Véber György (Nyíregyháza): „Örülök, hogy egy jó csapattal játszunk, mert egyből javíthatunk. Közvetlen riválisnak tartom a Békéscsabát és ez egy jó alkalom, hogy felzárkózzunk az élmezőnyhöz. Remélem a Sopron ellen látott első harminc perc játékát a teljes mérkőzésen nyújtja majd a csapat és bízom abban, hogy a helyzeteinket jobban kihasználjuk majd. A héten nagyon jól dolgoztak a játékosok, így előrelépést várok. Győzni szeretnénk.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC