nb1.hu

Balhés meccs Angyalföldön: az MLSZ-hez fordul a Haladás

Az ügyvezető nyilatkozott.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottságához fordul a Haladás, ugyanis az egyik angyalföldi futballista Horváth Rajmund felé köpött a vasárnapi meccsen. A kifejezetten balhés találkozóról az alábbi cikkben számoltunk be bővebben:
 

 

Az elkövető Pátkai Máté volt, aki lerántotta a szombathelyiek fiatal játékosát, majd a földön fekvő futballista irányába köpött, amiről videófelvétel is készült. Séllei Árpád, a szombathelyiek ügyvezetője nem hagyta annyiban az ügyet, így nyilatkozott a Nemzeti Sportnak:
 
„Egyelőre annyit tudtunk tenni, hogy a videó elküldésével kértük az MLSZ-t, vizsgálják meg az ügyet, mert nem hiszem, hogy normális dolog, ha valaki előbb két kézzel leránt valakit, majd szándékosan leköpi. Ezt valaki büntetlenül megteheti? Maradjunk annyiban, ez nem elfogadható, de az sem, ahogy a hazai játékosok a kiállítás után viselkedtek velünk. Fiatal csapatunk van, tele utánpótlás-válogatottakkal, így például Horváth Rajmund, Tóth Milán, Mocsi Attila, Kállai Kevin, Tóth-Gábor Kristóf, Pataki Márk vagy Szijjártó Ármin. Nekik nem feltétlenül ilyen viselkedést kellene látniuk például a huszonháromszoros válogatottól, akinek a neve mellett háromszázharmincöt NB I-es meccs áll. Mert rendben, a tét óriási volt, győzelmükkel megelőztek minket a tabellán, de van egy határ, amit nem szabad átlépni.”
 
A Nemzeti Sport a Vasast is megkereste az üggyel kapcsolatban, ám a klub nem kívánt reagálni.
 
A mérkőzés nagyon feszült hangulatban telt, a találkozó során mindkét oldal jtáékosai alaposan kivették a részüket a verbális ütközetből is.
 
FRISSÍTÉS: 16.19
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC