nb1.hu

Az éllovas elismerte a kiesés ellen küzdő Cegléd tudását

Balmazújváros – Feczkó: A lelátón is voltak olyan játékosaink, akiket bármikor a kezdőbe lehet állítani.

Úgy néz ki, hogy ebben a bajnokságban nem nagyon lesznek „hátradőlős” találkozói a Balmazújvárosnak, s ez a Cegléd elleni (2-1) sem volt az. Az NB II kiegyenlítettségét jelzi, hogy egy kieső helyen álló együttes is így tud futballozni. Feczkó Tamás a klub honlapjának beszélt az összecsapásról. tegnapi a mérkőzésről.

 

„Az első félidőben jó ritmusban, szemre is tetszetősen, nagyon jól játszottunk, s kétszer a kapuba is betaláltunk. Tudtuk, hogy az ellenfél pontrúgásai nagyon veszélyesek, készültünk is rá, a második játékrész elején mégis ebből kaptunk gólt. Ezt követően többször is megrúghattuk volna a harmadik találatunkat, s ezzel lezárhattuk volna a mérkőzést. Sajnos ezt nem tettük meg, de a győzelmünk így is megérdemelt. Annak külön örülünk, hogy egy súlyos sérüléssel megúsztuk ezt a kilencven percet.”

 

– Fekete Ádámot a szünetben le kellett cserélni. Lehet valamit tudni a sérüléséről?

– Nagyon ritka, mikor Ádámot le kell cserélni sérülés miatt, de most nem volt más választásunk. Akkora rúgást kapott a sípcsontjára, hogy a sípcsontvédő ellenére nem tudta folytatni a játékot.

 

– Jó érzés volt látni, hogy a kispadunkon sok olyan futballista ült, akik szükség esetén tudtak volna változást jelenteni a játékunkban.

– Nagyon erős a keretünk, s nem csak a kispadon, hanem a lelátón is voltak olyan labdarúgóink, akiket bármikor a kezdőbe lehet állítani, és ott jó teljesítményt nyújtanak. A következő időszakban igen sűrű lesz a program (2016.10.22-én szombaton (!), és 2016.10.30-án bajnoki, 2016.10.26-án Magyar Kupa), és jó tudni, hogy ennyi, ilyen képességű futballista áll a rendelkezésünkre.

 

– Egy ilyen nagyiramú találkozó ezen a nehéz talajon, biztosan sokat kivesz a játékosainkból.

– Valóban sokat, dinamikusan futottunk, és sok volt a párharc, de a következő feladatig van majd egy hetünk, így ez nem lehet probléma. Ha az edzésteljesítményeken mégis úgy látjuk, hogy szombatra változtatni kell a kezdőcsapaton, akkor azt megtesszük. Szerencsére van kikhez nyúlnunk.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC