nb1.hu

A Limasszol ellen is meccsel a Siófok

Siófok - Júliusban kilenc napot tölt majd a Balaton-parti csapat Telkiben.

Június 27-én délután újra életre kelt a Révész Géza utcai stadion, és elkezdődött a felkészülés a 2016/17-es bajnokságra.

 

A Goran Kopunovic, Szlezák Zoltán, Szűcs László edzői hármas a tőlük megszokott módon, nagy elánnal vetették bele magukat a munkába. Az első napokban a Vasas-Kubala Akadémiától érkezett fiatalok mellett próbajátékosok is látogatják a tréningeket annak reményében, hogy minél jobb benyomást tegyenek a szakmai stábra, és lehetőséget kapjanak a bizonyításra a továbbiakban. 

 

Júliusban kilenc napot tölt majd a csapat Telkiben, így ismét jó körülmények között készülhetünk a bajnoki szezonra György Tamás tulajdonos úrnak köszönhetően.

 

A július végi rajtig 6 edzőmérkőzés van tervezve: a Szekszárdi UFC és a Budafoki MTE-Újbuda FC mellett a Vasas ellen is pályára lép csapatunk. Két ellenfél még szervezés alatt áll, és már szinte biztosnak mondható, hogy megmérkőzünk a ciprusi Apollon Limasszol-lal is, akik hazájuk bajnokságában az Európa Ligát érő 3.helyen végeztek!

 

A kölcsönjátékosok visszatértek a klubjaikhoz, a Videotonhoz és a Vasashoz, de vezetőink jó úton haladnak a tárgyalásokkal, így hamarosan erősítésekről is beszámolhatunk. -írja a klub honlapja.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC