nb1.hu

A kiesőjelölt egyértelmű receptje

Kendőzetlenül beszélt a csapat trénere.

Tavaly még éppen csak lecsúszott az NB I-ből, idén viszont az NB III elől menekül a Balmaz, igaz egyelőre 6 pont választja el őket a kiesőhelytől, de 4 meccses vereség sorozatuk nem ad nagy bizakodásra okot. A télen edzőt is cserélt a csapat, de Toni Golem sem találta még meg a folyamatos sikerek titkát, segédje, Ante Batarelo viszont most elárulta a receptet, amivel már az ETO ellen elkezdenék kiharcolni a bentmaradást.
 
– Egyértelmű receptünk van: pontokat kell szereznünk. Ha nem is pontokat, de pontot mindenképp! Optimista vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban, bízom benne, hogy a mérkőzés képe is azt fogja mutatni, hogy a munkánk gyümölcse újra beérik. Az elmúlt négy mérkőzésen vereséget szenvedtünk, muszáj pontot, pontokat gyűjtenünk. És vissza kell találnunk a korábbi útra, amely sikeresnek bizonyult, és amely kivezet minket a vereségekből – mondta a tréner, aki hasonlóan őszintén beszélt az előző heti gyenge teljesítményről, mint Toni Golem. – A taktikánk ugyanaz lett volna, mint előzőleg. A probléma az volt, hogy sok játékos nem nyújtott jó teljesítményt, és hozzátenném, hogy itt most nem a fiatal labdarúgóinkra gondolok, hanem pár húzóemberre. Nélkülük nem lehet azt a teljesítményt hozni, amit velük. Amikor már kettővel vezetett a Csákvár, eldöntöttük, hogy cserélnünk kell. Akár hét játékost is le lehetett volna cserélni, de erre nincs lehetőség. 
 
A Balmazra nehéz sorozat vár. A Győrt követően a Békéscsaba és a Kaposvár látogat hozzájuk, közben pedig a Szparinál vendégeskednek. Ez a négy mérkőzés sorsdöntő lehet a csapat számára.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC