nb1.hu

Magyar Kupa: mumusával találkozik az MTK – reakció

Kemény feladat előtt a női csapatok.

Komoly csata várható a Női Magyar Kupa nyolcaddöntőjének utolsó párosításában, ahol a Győr az MTK csapatát fogadja. 

ÍME, A GYŐR BEHARANGOZÓJA:

Rangadó a kupában

A Simple Női Kupa 4. fordulójában kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ugyanis a bajnokságban közvetlen riválisnak számító MTK Budapest otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást.

Rangadót játszik az ETO FC női csapata a kupában, akik a fővárosba látogatnak, és az MTK Budapest gárdájával küzdenek meg a továbbjutásért. Hölgyeink legutóbb a bajnokságban parádés játékkal, fölényesen legyőzték a kék-fehéreket, de természetesen egy egy teljesen más mérkőzés lesz, amire a szakmai stáb fel is hívta a játékosok figyelmét, és maximálisan felkészültek a szombati rangadóra.

– Egyértelműen az a célunk, hogy győzelemmel zárjuk ezt a félévet – kezdte Dörnyei Balázs.  – Érdekes helyzet, hogy nekünk még van egy ráadás mérkőzésünk, miközben a bajnokság már véget ért. Készülünk tisztességgel az MTK ellen, nem gondolom, hogy abból a meccsből kell kiindulnunk, amit játszottunk pár héttel ezelőtt, de nagyon sok dolog jól működött, amiket meg kell tartanunk, emellett figyelnünk kell arra is, nehogy az MTK valamiféle meglepetést tudjon okozni nekünk. Azt szeretném, ha a csapat ugyanolyan dominánsan futballozna, mint tette legutóbb. Nem gondolom, hogy hét gól van a két gárda között, de abban igenis hiszek, hogy tudjuk oldani ezt a feladatot. Vannak problémáink, sérülések és betegségek nehezítik a dolgunkat, de az biztos, hogy olyan csapattal lépünk pályára, amely tovább akar jutni a kupában.

Simple Női Kupa, Nyolcaddöntő párosítások:

Szeged-MOL Fehérvár FC 1-0
Üllő-Újpest 4-1
Soroksár-Szekszárd 1-2
Puskás Akadémia- DVTK 2-0
Azul Verde-Kelen 1-3
Nyíregyháza-Ferencváros 0-13
Budaörs-Haladás 0-6
Szombat:
13.00:Győr-MTK
 

 

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek