nb1.hu

A Kecskemétnek és a Vasasnak is jelzett a DVTK

Legendás szurkoló előtt is tisztelegtek.

Hétfőre egy meccs maradt az NB II-ben, a DVTK-hoz látogatott a Haladás.
 
Az első gólra a 22. percig kellett várni, akkor Szatmári szerezte meg egy gyönyörű mozdulatsort követően a vezetést a Diósgyőrnek. Az 50. percben Szekér megkapta a második sárgáját, így megfogyatkozott a Haladás. A meccs végére is maradtak izgalmak, ugyanis a 83. percben Kocsis Dominik egy nagyszerű kontrát követően beállította a 2-0-ás végeredményt.
 
A DVTK így a 26 pontjával két egységre megközelítette a Haladást, míg a második Kecskeméttől 3 és az első Vasastól 4 ponttal van lemaradva.
 
A találkozó előtt a DVTK egy legendás szurkolójáról is megemlékeztek, íme a klub közleménye:
 
,,A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kezdeményezésére a november 1-i DVTK – Haladás mérkőzés előtt visszakerült méltó helyére az egyik legnagyobb diósgyőri érzelmű drukker, Csáki József tiszteletére még a régi stadionba készült Csáki-szektort jelző emléktábla. A mai naptól az M és N szektorokat hivatalosan is Csáki-szektornak hívjuk. Az ünnepélyes pillanatoknak részese volt Józsi bácsi családja is.
 

 
Mindenszentek és halottak napja alkalmából méltó módon szerettünk volna megemlékezni elhunyt nagyjainkról, akik közül az egyik legnagyobb, a sokak által tisztelt és nagyra becsült Csáki József volt.
 
A megemlékezés egy szép pillanatát képezte hétfő délután az Észak-Keleti Átjáró Egyesület által megmentett Csáki-szektor emléktáblájának felhelyezése Csáki József egykori törzshelyén, ma már az M szektor bejáratánál.
 
A tábla újbóli felhelyezésnél jelen volt egykori híres szurkolónk családjának képviseletében Józsi bácsi két testvére, Kovácsné Csáki Mária és Csáki László, fia Csáki József, és hozzátartozói, Eötvös Bence, Csáki Szabolcs, Csáki Ágnes, Csáki Ádám, Csáki Gréta Bella, Bandik Szilárd és Kovács Géza. Rövid köszöntőt mondott a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda szóvivője, Hollósy András, és dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója."
 
A GÓLOK TÖRTÉNETE:
 
22. p.: Egy csúsztatott fejest követően Szeles lőtte középre a labdát jobbról, amit Szatmári vett át mellel, majd fordulásból, hét méterről a kapuba vágott. 1-0!
 
83. p.: Egy szombathelyi szögletet követően kontrázott a DVTK, Könyves remek kiugratását követően Kocsis lépett ki, aki elhúzta a kapus mellett a labdát és a hálóba lőtt. 2-0!
 
DIÓSGYŐRI VTK–SZOMBATHELYI HALADÁS 2–0
Diósgyőr. V.: Pillók Ádám (Sinkovicz Dániel, Rózsa Dávid)
DVTK: Póser – Szeles (Bertus, 58.), Szatmári Cs., Hegedűs J. – Eperjesi, Oláh B. Zsemlye (Kocsis D., 75.), Bokros – Molnár G., Horváth Z., Könyves (Némth Má., 84.). Vezetőedző: Kondás Elemér. 
HALADÁS: Rózsa – Mocsi, Guzmics, Németh Mi., Bosnjak – Csilus T., Szekér – Doktorics (Debreceni Z., 80.), Kiss B. (Tóth M., 68.), Horváth R. (Monori, a szünetben) – Tóth-Gábor (Kállai Z., a szünetben). Vezetőedző: Németh Szabolcs.
Kiállítva: Szekér (50.)
G.: Szatmári Cs. (22.), Kocsis D. (83.)
 
A tabella a linkre kattintva érhető el.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC