nb1.hu

Zárt kapu: kivetítős közvetítésre várja a Honvéd a szurkolóit

Nem szeretnénk mellőzni a drukkerek támogatását a kispestiek.

Mint arról többször is beszámoltunk, zárt kapus lesz a szombati Honvéd-Kisvárda találkozó az NB I-ben: a Bozsik Arénába az MLSZ-szabályzatnak megfelelően csak a 14 éven aluli gyerekek és kísérőik mehetnek be.

 

A kispestiek így is készülnek a találkozóra a szurkolóik számára, íme:

 

„Bár a szombati Kisvárda elleni mérkőzésen zárt kapuk mögött kell pályára lépnünk, mégsem kell teljesen nélkülöznünk a szurkolói támogatást.

Egyrészt a találkozón ott lehetnek a 14 éven aluli gyerekek, míg az idősebbeket a Lipták Grundon várjuk. A szurkolói pub mellett klubunk közreműködésével kivetítőn nézhetitek a szombaton 17:00 órakor kezdődő bajnokit (amennyiben az időjárás is engedi, míg eső esetén, a pubban tudjátok követni a meccset), emellett pedig meleg teával is készülünk a számotokra, ráadásul a Lipták Grund kínálata sem nélkülözi a finom ételeket és italokat.

Ami pedig a mérkőzést illeti, a találkozón kizárólag a 14 éven aluliak, illetve a vendégcsapat szurkolói lehetnek ott. Ezúton szeretnénk felhívni a Honvéd-szurkolók figyelmét, már a vendégjegy kiadása is megtagadható a pénztáraknál, amennyiben csapatunk drukkere próbál oda belépőt vásárolni. Azon személyektől, akik láthatóan nem a Kisvárda szurkolói, a biztonsági szolgálat megtagadhatja a belépést (a jegyár visszatérítése nélkül), illetve a mérkőzés közben is kivezethetők lesznek.

Kérünk titeket, hogy a mérkőzés problémamentes, az MLSZ szabályainak megfelelő lebonyolítása érdekében tartsátok be a fentieket.”

 

A Honvéd a 11., a Kisvárda a 3. helyen áll a bajnokságban.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek