nb1.hu

Világbajnokság: Katarba is a Nemzetek Ligájából jutunk ki?

Kulcskérdés a két legerősebb egymás elleni eredménysora.

A török bajnokságban szereplő Kasimpasa 3-2-re verte meg a legutóbbi bajnokiján a Denizlisport, a mérkőzésen a magyar válogatott Varga Kevin adott egy gólpasszt, majd maga is eredményes volt.

Ennek apropóján és az eddigi törökországbeli tapasztalatairól kérdezte a szélsőt a Nemzeti Sport, ám a lap a magyar válogatott vb-selejtezőbeli ellenfeleiről is érdeklődött nála. Mint ismeretes Magyarország Angliával, Lengyelországgal, Albániával, Andorrával és San Marinóval került egy csoportba.

„A párommal élőben néztük a sorsolást, nagy volt bennem a várakozás. Biztosan óriási élmény lesz Angliával játszani, megpróbáljuk szervezett futballal meglepni. Sokat futó csapat ellen nem szeret senki játszani, márpedig a mi válogatottunk rengeteg munkát fektet a mérkőzésekbe. Összetett a csoportunk, mindegyik válogatott ellen máshogy kell játszani, ám bízom benne, a formánk továbbra is felfelé ível. Nagyon várom a márciusban kezdődő selejtezősorozatot, tényleg már csak az hiányzik, hogy kijussunk a világbajnokságra. Nem szabad elfelejteni, az NL is lehetőséget ad erre, ki tudja, hátha megint egy pótselejtező révén sikerül valóra váltani a nagy álmot. Hogyne, egyértelműen. A realitás azt mondatja velem, hogy Anglia és Lengyelország erősebb nálunk. Azt hiszem, kulcskérdés lesz, a többi válogatott mire megy egymás ellen. Az első hely elérése kisebb csodával érne fel, a második bravúr volna, de nagyon szeretnénk újra pótselejtezőt játszani."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek