nb1.hu

Vidi: Dunaszerdahely csapatától érkezett támadó

Hivatalos bejelentés.

A MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönvette a Dunaszerdahelyi AC csapatától a 19 éves Szendrei Ákost. 

ÍME, A FEHÉRVÁR BEJELENTÉSE:

“A Dunaszerdahely és klubunk megállapodása alapján a Vidiben folytatja pályafutását Szendrei Ákos.
A 19 éves csatár 2003. január 23-án született Szekszárdon. Pakson nevelkedett, a tolnai együttes saját nevelésű játékosaként a 2019/2020-as szezonban mutatkozott be az NB I-ben. Második szezonjában már két gólt is szerzett a paksiak színeiben, ahol 11 élvonalbeli és 4 Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára. 2021 szeptemberében igazolta le a felvidéki DAC, ahol a mögöttünk hagyott idényben két szlovák élvonalbeli bajnokin játszott, majd sérülés miatt nem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére
Az U15-től az U19-es válogatottig minden utánpótlás-válogatottban pályára lépett, az U18-as és U19-es nemzeti csapatban két-két gólt szerzett.

– Szeretnék minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak az edzéseken, és jó játékkal, gólokkal szeretném segíteni a Vidit. Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek, bízom benne, hogy sikeres időszak áll előttem és a klub előtt is. Túl vagyok a sérülésemen, újult erővel várom a szezont. Nagyon motivál az is, hogy újra ott legyek az utánpótlás-válogatottban, szeretném magamat ismét megmutatni címeres mezben is – nyilatkozta honlapunknak a szerződés aláírása után Szendrei Ákos.

– Ákos 2003-as születésű, korosztálya egyik nagy csatártehetsége, akinek a tavalyi sérülése miatt kicsit megtorpant a karrierje, de bízunk benne, hogy hamar visszanyeri régi formáját és segíteni tud majd a csapatnak. Ismerjük az utánpótlás-válogatottakból, asszisztens edzőnk, Preisinger Sándor dolgozott is már vele korábban, tud játszani csatárként, és az ék mögötti pozícióban is. Sok sikert kívánunk neki Vidi-mezben! – mondta klubunk sportigazgatója, Sallói István.
Szendrei Ákos a 14-es számú mezben játszik majd csapatunkban, kölcsönszerződése 2023. június 30-ig szól.”

FRISSÍTÉS:

17.06:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek