nb1.hu

Vécsei tovább fájdítaná a Kispest szurkolóinak a szívét 

Hiba volt nem visszahívni.

Kikészültek a Kispest szurkolói, amikor az FTC 2019 decemberében bejelentette, hogy leigazolta azt a Vécsei Bálintot, aki a Honvéd akadémiájának a neveltje. Vécsei a svájci Luganóból tért haza, a Honvéd fanatikusai meg azért haragudtak rá, mert nem a piros-feketékhez igazolt vissza.

Ennek nem elhanyagolható oka egyébként az volt, hogy nevelő klubja nem kereste, azaz, nem akarta, hogy visszatérjen.

Vécsei és az FTC is jól döntött, a hatalmas munkabírású középpályás azóta kétszer is bajnok lett a zöld-fehérekkel, arról nem beszélve, hogy az utóbbi időszakban rendszeresen tagja a magyar válogatott keretének is. A nemzeti csapatban eddig 8-szor játszott, 1 gólt szerzett, Marco Rossinál eddig hatszor bizonyíthatott.

Most viszont volt csapata ellen készül, a FradiMédiának beszélt a várakozásairól:

„Elég sok mérkőzést játszottam már a Honvéd ellen, úgyhogy megtanultam kezelni ezt a dolgot. Összességében jó emlékeim vannak a kispesti csapat elleni meccsekről, hiszen amikor pályára léptem, mindig győzni tudtunk a Honvéd ellen. Szeretnénk folytatni ezt a sorozatot a hétvégén is, hiszen ezzel egy újabb komoly lépést tehetnénk a bajnoki cím felé. Fogynak a mérkőzések, az előnyünk pedig egyre nagyobb, a hátralévő hat bajnokin ezt semmiképpen sem szeretnénk elherdálni. Minél hamarabb szeretnénk bebiztosítani a bajnoki címet, hiszen erre a szezonra van még egy másik nagy célunk is, mégpedig a MOL Magyar Kupa megnyerése!”

Vécsei egyébként pár nappal ezelőtt hosszabbította meg a szerződését a Ferencvárossal.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek