nb1.hu

Valóra váltotta gyerekkori álmát a DVSC-tehetsége – reakció

Nehéz időszak van mögötte.

Szerencsére egyre több magyar fiatal tehetség mutathatja meg magát az NB I-ben. A hétvégi Ferencváros-Debrecen találkozón, most a vendégeknél debütált egy fiatal, Major Sámuel személyében. A középpályás a klub honlapnak nyilatkozott a bemutatkozásról.

ÍME, A DVSC HÍRE:

“A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés 78. percében lépett pályára a Lokiban a 20 esztendős Major Sámuel, akinek ez volt az első találkozója az NB I-ben. Az idén nyáron a nevelőegyesületébe hazatérő középpályással beszélgettünk.

– Egy gyerekkori álom vált valóra azzal, hogy debreceniként bemutatkozhattam a DVSC felnőttcsapatában az élvonalban, ráadásul a Ferencváros vendégeként. Remek hangulat uralkodott a stadionban, és a cívisvárosból is rengetegen elkísértek minket. Ami hiányzott, az egy győzelem volt. Egy bő negyedórát kaptam, igyekeztem minél többször labdához érni és segíteni a csapatot a szépítés érdekében, de sajnos nem jött össze a gól – fogalmazott Major Sámuel, aki a klubnál történt változásokról is nyilatkozott.

– Szimpatikus számomra az új vezetőedző elképzelése, bízom benne, hamarosan teljes mértékben meg tudjuk valósítani a pályán azt, amit elvár tőlünk. Egy kupameccsen játszottam már a Lokiban, bízom benne, hogy az élvonalbeli játékperceim száma is növekszik majd a közeljövőben. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű időszak van mögöttem, de egyértelműen pozitív számomra az NB I-es debütálásom.”
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek