nb1.hu

Új Fradi-sas a láthatáron, pályázatot ír ki a Ferencváros

Budapest - A végső döntést a szurkolói szavazatok alapján hozzák meg.

A Ferencvárosi Torna Club nyilvános pályázaton rajzoltatja meg az új gyermekbarát Fradi-sas jelmezt, és a végleges döntést a szurkolói szavazatok alapján hozzák meg.

  

 

A Ferencvárosi Torna Club olyan kabalaállatot szeretne, amely mindenkinek tetszik, ezért nyilvános pályázatot hirdet a klub sportolóinak évszázados szárnyalását jelképező Fradi-sas gyermekbarát jelmezének megtervezésére. "A pályázat két részből tevődik össze: először a legfiatalabb szurkolók rajzolhatják meg, hogyan képzelik el az új Fradi-sast, majd a Facebookon szavazás formájában kiválasztott legjobb pályamű alapján, annak jellegzetes vonásait, szín- és formavilágát kötelezően átemelve bármely Fradi szurkolónak lehetősége nyílik a klub kabalájának új jelmezére terveket készíteni"- olvasható a fradi.hu-n.

 

Tavaly áprilisban már egyszer bemutatták az új kabalát, de annak megtervezése előtt nem kérték ki a szurkolók véleményét, akik kifakadtak mikor meglátták az új sast. A kabalafigurát struccnak, húsvéti csibének, drogos bagolynak, , fogyatékos csirkének, kancsal verébnek és korcs pelikánnak is nevezték.

 

Nem a Fradi-sas az egyetlen, amiről Magyarországon szavazást indítottak, ugyanis a 44 év után Eb-résztvevő magyar labdarúgó- válogatott mezére is voksolhattak a szurkolók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC