nb1.hu

Tíz távozót jelentett be a Mezőkövesd, eldőlt a Loki-tehetség sorsa

Hivatalos bejelentések.

A Mezőkövesd közleménye:

"Az elmúlt évben alapemberek közül távozott Farkas Dániel, aki közel hat évet töltött városunkban és ezalatt 133 OTP Bank Liga mérkőzésen lépett pályára, érkezésétől kezdve gyakorlatilag végig alapembernek számított együttesünkben. Nagy Dániel összesen három évig erősítette csapatunkat, ezalatt 73 bajnoki mérkőzésen kapott szerepet csapatunkban és 8 gólt szerzett a pontvadászatban. Szintén távozott Kocsis Gergő, aki egy év alatt 20 bajnoki és két kupameccsen játszott.

A távozók között van Antal Botond, aki 4 bajnoki és 1 MOL Magyar Kupa mérkőzésen kapott lehetőséget a kapuban, a szintén kapus Bősz Levente viszont nem lépett pályára bajnoki és kupameccsen sem csapatunkban.

Andreias Calcan egy év alatt 21 bajnoki meccsen lépett pályára és 1 gólt szerzett, Vági András 1 év alatt 1 mérkőzésen kapott szerepet, Denis Granecny és Patrick Ikenne-King fél év alatt egyaránt 5, Amir Bilali pedig szintén fél év alatt 7 bajnokin játszott."

A DVSC bejelentése:

"3 évre szóló megállapodást kötött a DVSC a 18 éves Sipos Szabolccsal. A korosztályos válogatott, saját nevelésű játékos a DVSC II-ben és a felnőttegyüttes edzésein is bizonyította, hogy érdemes vele hosszú távon számolni, éppen ezért a klub profi szerződést kínált neki.

A védő elmondta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, és mindent megtesz azért, hogy bizonyítson."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek