nb1.hu

Szűcs Lajos megye I-es csapatnál lett vezetőedző

Korábban kapusedzőként dolgozott ott.

Edzőváltás történt a megye I-ben szereplő Vecsésnél: a Biatorbágyhoz kerülő Vincze Gábor helyét Szűcs Lajos vette át – ezt a sportal.hu szúrta ki. Szűcs egyébként 2021 óta kapusedzőként dolgozott a megye I-es gárdánál. 

"Ami a célt illeti, nos, a „megye-egyben” a dobogón kell végezni. Az biztató, hogy azonos a pontszámunk, mint a második helyen álló, címvédő Gödöllő alakulatának, és mindössze két ponttal vagyunk lemaradva a listavezető Dunaharaszti mögött. A dobogó tehát a kitűzött cél, és jó lenne, ha minél magasabb fokára állhatnánk…" – nyilatkozta Szűcs Lajos.

A 49 éves Szűcs játékosként az Újpestben, a Fradiban, a Pápában, a Dunaújvárosban és az RKSK csapatában is megfordult. A légióskodásba is belekóstolhatott, mivel 2 évet lehúzott a német Kaiserslauternben. Szűcs a magyar válogatottban 3 összecsapáson jutott szóhoz. Így alakult Szűcs karrierje (forrás: Transfermarkt):

Szűcs a Fradival kétszer-kétszer lett bajnok és kupagyőztes. A Lauternnel a német pontvadászatban is aranyérmet szerzett.  

A Vecsés 15 forduló alatt 33 pontot szerzett, ezzel a harmadik helyen telel a megye I-ben. Az éllovas Dunaharaszti MTK lőtávolon belül van, mivel ennek a csapatnak jelenleg 35 egysége van.

Korábban jeleztük, hogy információnk szerint Remili Mohamed is a Vecséshez kerülhet. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek