nb1.hu

Szépségdíjas találatok, döntetlen a Hali-Lokin

Szombathely – Németh Márió első labdaérintéséből gólt szerzett.

A vendég Debrecen kezdte jobban a mérkőzést, Bódi Ádám a nyolcadik percben közelről veszélyeztetett, de a lövése nem sokkal elkerülte a jobb alsó sarkot. Ezután egy viszonylag eseménytelen negyed óra következett, amit Martínez közeli lövése tört meg, azonban a Loki kapusa, Bozidar Radosevic hatalmas védését mutatott be lábbal. A 40. percben Martínez készített le egy labdát Iszlainak, de a szombathelyi középpályás csúnyán fölé durrantott.    

A fordulás után megrázta magát a Loki. Előbb Szécsi Márk próbálkozott egy lövéssel, majd az 54. percben Dusan Brkovics érkezett jó ütemben egy szabadrúgásra, és 10 méterről Király Gábor kapujába fejelt. Nem élvezhette sokáig a vezetést a Loki, ugyanis Leandro Martínez egy jobb oldali beadás után hatalmas gólt akasztott Bozidar Radosevicnek.      

Amikor úgy tűnt, ha mindkét csapat ellőtte a puskaporát, akkor ismét jött a gyors gólváltás. A 78. percben a csereként beállt Németh Márió első labdaérintéséből gólt szerzett, miután Halmosi Péter a lábára varázsolta a labdát, azonban most fordult a kocka, ugyanis a Haladás kapott egyből gólt, miután megszerezte a vezetést. A 86. percben a Loki csapatkapitánya, Szakály Péter végzett el egy szabadrúgást nagyjából 30 méterről, és védhetetlenül lőtt Király Gábor kapujába.    

Nem volt magas színvonalú mérkőzés, de a gólok nagyon szépek voltak, már csak azért is érdemes volt kilátogatni a Rohonci útra.       

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC