nb1.hu

Szellemes üzenet a ZTE megműtött védőjének a Vasas csatárától

Nem véletlen, hogy megengedte magának.

Nagyon fontos győzelmet aratott az egész bajnokságban elismerően és nagyon szimpatikusan szereplő ZTE a tavasszal eddig csak vereséget szenvedő MOL Fehérvár FC ellen. A 2-0-s győzelem viszont áldozattal járt, mert a szurkolók által csak Kapitánynak hívott középső védő, Bobál Dávid már a 32. percben kénytelen volt elhagyni a pályát, mint kiderült, kéztörés miatt.

Bobál nem túl szerencsés, mert még szeptemberben, a Paks elleni mérkőzésen szintén eltört a bal karja, akkor műteni is kellett.

A jelek szerint az operációt most sem úszta meg, legalábbis erről számolt be a Facebook-oldalán, ahol azt írta, hogy „Győzelem! Műtét kész! Újra felépülésre fel!” A bejegyzését adatvédelmi beállítások miatt nem tudjuk publikálni.

Azt viszont elmesélhetjük, hogy rengetegen kívántak mielőbbi és teljes gyógyulást a védőnek, így tett az ikertestvére, Bobál Gergely is, a Vasas támadója, aki sérülése miatt nem tudott pályára lépni az elmúlt mérkőzéseken.

Ő szellemesen és a labdarúgásra jellemző zrika mintáját követve annyit írt a sztorijában, hogy „Ebcsont beforr!”

Az, hogy a ZTE játékosa mikor térhet vissza, még nem lehet tudni, a Vasas csatára viszont már csatlakozott a csapatedzésekhez.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek