nb1.hu

Slovan-FTC: csata tört ki a jegyekért – reakciók

A jegyek felét már eladták.

Az SK Slovan Bratislava hivatalosan oldalán jelentette be, hogy rohamtempóban fogynak a jegyek a Ferencváros elleni BL-selejtező visszavágóra is. A klub tájékoztatása szerint már közel 9000 jegyet adtak el ami majdnem a fele a 22 ezres stadionnak. A két együttes 30 év után találkozik újra egymással, ami nagy figyelmet övez mindkét szurkolótábor körében. 

“Arra számítunk, hogy 5000 szurkoló él majd elővásárlási jogával a helyére. Az utolsó néhány ezer jegyet ezután árusítják. Azt tanácsoljuk a szurkolóknak, hogy ne várjanak, mert Pozsonyban szó szerint csata tört ki a jegyekért, a szó jó értelmében. Várakozásaink szerint a következő napokban teltházas lesz a Ferencváros elleni meccs” – mondta Tomáš Straka, a klub marketingigazgatója. 

Nem csak a szurkolók, de a játékosok is érzik a mérkőzés súlyát.

“A Slovan utoljára a Ferencvárossal játszott, még nem voltam három éves. De nagyon jól tudom, mit jelent ez a meccs minden szurkolónak. A batumi fordulatból fakadó érzelmek még halványulnak bennünk, de már előre tekintünk és más célok felé nézünk. Mindent megteszünk a pályán a siker érdekében. Hisszük, hogy Batumi után visszanyertük magunk mellé a szurkolókat. Sokat jelentene nekünk, ha a Tehelné polo szó szerint fehér lenne, és kevesebb mint két hét alatt elfogyna. Ha nem most, akkor valószínűleg soha. Mi játékosok is nagyon sok jegykérést kapunk. Nem tudunk mindenkinek megfelelni, de ez csak azt bizonyítja, hogy mekkora érdeklődés övezi a mérkőzést” – mondta Vladimír Weiss
 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek