nb1.hu

Román ellenféllel játszott dupla meccset a Paks – Bognár György reakciója

Böde is gólt szerzett.

Két edzőmeccset is játszott vasárnap Szlovéniában a Paks, mindkettőt a román élvonalból búcsúzo nagyszebeni FC Hermannstadttal.

Az első találkozó 1-1-es döntetlennel végződött: a félidőben Balaure találatával még az ellenfél vezetett, majd a második játékrészben Böde Dániel egyenlített. 

A paksiak összeállítása: Simon B. – Görög G., Szélpál, Lorentz, Debreceni Á. – Bertus, Gyurkits G. (Budai 63'), Windecker – Hahn, Böde (Szendrei 72'), Nagy (Süvöltős 60'). Cserék: Rácz, Budai I., Süvöltős A., Szendrei Á., Papp, Lenzsér. Vezetőedző: Bognár György

Bognár György reakciója: "Nálunk többségében a fiatalok játszottak most. Ez egy kicsit gyorsabb iramú találkozó volt, mint amit eddig otthon játszottunk a felkészülési mérkőzéseink során. Ilyenkor a gyorsabb megjátszások és a rövidebb átvételek fontosabbak. Az összecsapás elérte a célját tehát, hiszen más ritmusban kellett futballoznunk, és elsősorban ezért jöttünk ki. Ellenfelünk agresszív volt, jóval kevesebb időnk volt megjátszani a labdát, mint eddig a nyár folyamán. Ez a fajta játék pedig rákényszerített bennünket egy gyorsabb gondolkodásra, ami mindenképpen pozitívum."

A második meccs teljesen a tolnaiak kedve szerint alakult, hisz Sajbán és Ádám góljaival már a 18. percben 2-0-ra vezettek, majd a második félidőben Szendrei duplázott.

A paksiak összeállítása: Rácz – Kulcsár, Kinyik, Lenzsér. Szabó J. – Papp (Budai I. 75'), Kesztyűs, Haraszti – Sajbán, Szendrei, Ádám (Süvöltős 75'). Cserék: Simon B., Süvöltős A., Budai I., Gyurkits G., Debreceni Á., Görög G. Vezetőedző: Bognár György

Bognár György reakciója: „Úgy vélem, ezúttal jól pörögtünk és jól játszottunk, odaszorítottuk ellenfelünket a kapujához. Kiválóan jöttünk ki az agresszív játékból, szép támadásokat vezettünk, valamint szép gólokat is szereztünk. Ez a mérkőzés is abszolút elérte a célját. Rá tudtuk erőszakolni az akaratunk a román csapatra, így maximálisan megérdemelten nyertünk. A délelőttihez képest – mint mondtam – most jobban pörögtünk, ez a rutinos játékosainknak is köszönhető.” 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek