nb1.hu

Remek hír érkezett Mészöly Kálmánról

A fia mesélte el.

Korábban az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy milyen egészségügyi problémái voltak Mészöly Kálmánnak. Ezúttal a fia, Mészöly Géza osztott meg egy nagyszerű hírt a Szőke Szikláról. Mészöly Kálmán a helyszínen fogja megtekinteni a magyar válogatott következő Eb-meccsét – számol be az origo.hu.

 

"Nekünk a délutáni mérkőzés az ideális. A franciák elleni találkozó 15 órakor kezdődik, apu estére már otthon lehet. Jól érzi magát, remek a hangulata. A korábbi problémáit rendszeresen ellenőrzik, jó kezekben van. Folyamatosan nézi a meccseket, már nagyon nehezen viselete a bezártságot" – nyilatkozta Mészöly Géza.

 

Mészöly Géza elmondta, hogy a franciák az esélyesek, de nem zárná ki a pontszerzés esélyét.

"A labda kerek, ne zárjuk ki a pontszerzést esélyét. Benzemáék a kontinensbajnokság fő favoritjai, ám a mi kapitányunk, Marco Rossi a törökök elleni tavalyi idegenbeli meccsén kitalálta a három belsővédős szisztémát, ami meglepheti Franciaországot. Nagyon tetszik, ahogy a mieink védekezésből gyorsan fejlődnek fel támadásba. Griezmann szabadrúgásai veszélyt jelenthetnek, rá nagyon kell figyelni" – hangsúlyozta Mészöly Géza. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek