nb1.hu

Radó megint jött, a Fradi a Vidit is megverte

Budapest – A címvédő három siker után zakózott.

Az elhalasztott 15. forduló legnagyobb rangadóján a bajnokságot utcahosszal vezető Ferencváros a bajnoki címvédő, a legutóbbi három meccsét megnyerő Videotont fogadta a Groupama Arénában.  

A találkozó elején támadólag lépett fel a Ferencváros, a zöld-fehér csapattól már jól megszokott módon kapuja elé szögezte a Videoton, ám a célzás ezúttal gondok voltak, így megúszta az első tizenöt percet a székesfehérvári csapat kapott gól nélkül. Ahogy teltek a percek, egyre jobban magára talált a Vidi és több veszélyes támadással vétette észre magát, főleg Kovács István és Gyurcsó Ádám volt elemében. A félidő végére teljesen kiegyenlített volt a játék, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ám gól nem esett.  

A második félidőre cserélt Thomas Doll, de előbb nem Radó András bejöveteléről, hanem Kovács István és Cristian Ramírez „csatájáról” szól a játékrész eleje. Kovács előbb megtaposta a földön fekvő ecuadori vádliját, aki visszarúgott, a Fradi játékosa kapott egy sárgát, a játék pedig mehetett tovább.  

Nem sokkal később már azonban Radóé volt a főszerep. A Fradi támadója ugyanis a 62. percben eredményes volt, így a Debrecen meccs után ismét csereként beállva szerzett fontos gólt. A bekapott gólt követően a Ferencváros biztosan tartotta az előnyét, sőt, Böde és Radó is végleg lezárhatta volna a meccset. Bár újabb gól nem esett, a Fradi így is nyerni tudott és tovább robog a bajnoki cím felé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC