nb1.hu

Puskás Akadémia: távozott a fiatal tehetség, megérkezett a svéd szélső

Az NB II-ben folytatja a 18 éves támadó, remekül fogadták az új igazolást.

Az NB II-ben 9. helyen álló Soroksárnál folytatja a pályafutását Szabó Valentin, a Puskás Akadémia 18 éves támadója. Íme, a klub bejelentése:

"Szabó Valentin a Puskás Akadémiától érkezik Soroksárra.

Csapatunk a hétvégi DAC elleni remek teljesítményt követően folytatja a felkészülést a 29-ei bajnoki rajtra. A háttérben a klub vezetése pedig a csapat megerősítésén dolgozik. Ennek eredményeként Sipos Zoltán és Német Erik után Szabó Valentin személyében újabb érkezőt mutathatunk be.

Valentin mindössze 18 éves, de már harmadik éve játszik a felnőttek között Puskás Akadémia NB3-as csapatában. Ez idő alatt 31 mérkőzésen 3 gólt szerzett. Utánpótláskorúként a Kisvárda Akadémiáján pallérozódott az ifjú támadó, ahonnan 2019-ben igazolt PFLA csapatához. Az ő leigazolásával is folytatódik a Sori azon törekvése, hogy sikerre éhes, tehetséges, fiatal játékosokat szerezzen meg, akiket később kinevelhet az NB1 számára.

Soroksári szerepléséhez sok sikert kívánunk!"

Mindeközben az NB I 4. helyén álló felcsútiakhoz megérkezett a Norrköpingtől érkező svéd szélső, Jonathan Levi, aki már együtt is edzett a társakkal. A 26 éves játékost remekül fogadták, erről is nyilatkozott.

A Puskás Akadémia január 29-én a Mezőkövesd otthonában folytatja az NB I-et.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek