nb1.hu

Profitál az edzőváltásból az eddig "jegelt" a magyar támadó?

Megszólalt az új tréner.

Az nb1.hu-n már hétfőn jeleztük, hogy edzőváltás történt a Nacional csapatánál: a Bobál Gergelyt is foglalkoztató klub irányítását Manuel Machado vette át. A tréner már harmadik alkalommal vállal munkát a portugál együttesnél. 

"Egy olyan helyre térek vissza, amelyhez érzelmileg nagyon kötődöm. A klub által megtörtént a felkérés, amit elfogadtam, ami egyértelműen azt jelzi, hogy két korábbi ténykedésem a csapatnál pozitív nyomokat hagyott. Szeretnénk bent maradni az első osztályban. Tisztában vagyok azzal, hogy eddig mi volt jó és mi rossz a csapatnál, ezen információkat feldolgozva hozok döntéseket. Egyedül semmit nem leszek képes megoldani" – idézi a 65 éves szakembert az m4sport.hu. A tréner hozzátette, figyelemmel követte a gárda szereplését, így nem a sötétben kell tapogatóznia. Szerinte a válogatott szünet alatt értékes tapasztalatokkal gazdagodhat.  

Egyébként Machado azt is hangsúlyozta, hogy mindenkire számít, aki tud segíteni. Ez a mondat akár Bobálnak is kapaszkodót jelenthet. A magyar labdarúgó ebben az idényben csupán 3 tétmeccsen jutott szóhoz a klubjában, talán ebből a váltásból ő is profitálhat.

A Nacional jelenleg a 17. helyen áll a tabellán, 24 meccs alatt 21 pontot szerzett. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek