nb1.hu

Pontszerzéssel búcsúztak Kispesten az igazgatótól

Budapest - Hidi kiállítása miatt sokat volt hátrányban a Honvéd.

A kezdés előtt a kispesti vezetők búcsúztatták Simon Gábort, aki 12 évvel ezelőtt került Kispestre, ma viszont utoljára ült a Bozsik-stadionban a kispadon (a PAFC és a Vasas elleni idegenbeli meccseken még ott lesz), mert nyugdíjba vonul.

A hangosbemondó tájékoztatása szerint az ország legjobb technikai igazgatója fejezi be a pályafutását, érdekesség, amikor a piros-feketékhez került, ugyanígy köszöntötte a műsorvezető. A közönség vastapssal búcsúztatta Simont, aki eddig 512 meccsen ült a kispadon a Vasas, a III. Kerület és a Honvéd színeiben.

A hazaiak kezdtek aktívabban, a paksiak viszont nem kapkodtak, nyugodtnak, magabiztosnak tűntek. A dominánsabb játék miatt a Honvédnak volt több lehetősége eleinte, Prosser kétszer is gólt szerezhetett volna, de úgy nehéz a kapuba találni, ha valaki csak egy lábbal (bal) akar mindig a labdába érni, miközben a másikkal (jobb) kellene lőnie.

A tolnaiak mintegy 20 perc után kezdtek el a támadások felépítésével is foglalkozni, és bár ziccerük nem volt, mégis egyenrangú ellenfelek lettek. A szünet felpörögtek az események. Kezdésként ismét Prosser szerezhetett volna gólt, ezúttal fejjel veszélyeztetett, de Molnár hatalmas bravúrral hárított. Pár pillanattal később Hidi megkapta a második sárga lapját, így emberhátrányba kerültek a hazaiak.

A kiállítás miatt annyit változott a játék képe, hogy a Rossi-csapat, érthető okokból, innentől kezdve már a védekezésre helyezte a hangsúlyt. A paksiak igyekeztek, próbáltak támadni, ennek a szellemében cserélt is Csertői Aurél, de az eredmény már nem változott. A Honvédnak nagyobb helyzetei voltak, de a Paks is szerezhetett volna gólt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC