nb1.hu

Parádézott a válogatottban a Kisvárda játékosa

Remek formában van.

A KISVÁRDA JELENTÉSE:

"Második mérkőzésén is szerzett gólt Mario Ilievszki Észak-Macedónia U20-as válogatottjának színeiben. Támadónk pénteken két góllal járult hozzá Albánia 3–1-es legyőzéséhez a horvátországi Csáktornyán, hétfőn pedig ugyanott részese volt a Szaúd-Arábia elleni 1–1-es döntetlennek.

Mi az, hogy!? Mario Ilievszki ezúttal a második félidőben jutott lehetőséghez, miután a szövetségi edző olyan játékosok teljesítményére is kíváncsi volt, akik pénteken nem nem léptek pályára. A szünetben beálló Mario a 62. percben egyenlített, előzőleg az ázsiaiak közvetlenül az első félidő lefújása előtt jutottak vezetéshez – büntetőből. Ilievszkiék azok után főleg be kellett érjék a döntetlennel, hogy a 64. perctől kezdve a végéig emberhátrányban futballoztak. Csatárunk számára tehát jól sikerült a válogatott periódus, hiszen két meccsen három gólt is szerzett – az összesen négy északmacedón találatból…

A felnőtt válogatottban érintett kisvárdai labdarúgók mérkőzése a Nemzetek Ligájában 20.45-kor kezdődik: a B-ligában érintett Montenegró Finnország ellen hazai pályán, a C-divízióban Bulgária Észak-Macedónia vendégeként lép pályára. Előbbiben Driton Camaj, a bolgároknál Janisz Karabeljov vár bevetésre – a pénteki meccsen mindketten csereként beállva jutottak lehetőséghez."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek