nb1.hu

Paks: megkezdődött a kemény munka

Januárban jöhet a taktika is.

A Paks 15 forduló alatt 21 pontot szerzett az NB I-ben, ezzel a hatodik helyen telelhet. A paksi klubhonlap beszámolója alapján Waltner Róbert tanítványai szerdán ismét edzésbe álltak. A tréner egyébként korábban jelezte, hogy az elkövetkező napokban főleg a fizikális és technikai felkészítésen lesz a hangsúly:

"Mivel januárban rövid idő áll rendelkezésünkre az első bajnokiig, azt a fajta felkészülést, amit akkor szoktunk, megcsináljuk már ez év végén. Most két és fél hét pihenőt kaptak a srácok, aztán karácsonyig újra edzünk, a két ünnep között mindenki egyéni edzéstervet kap, és január másodikán újra együtt tréningezünk. Ebben az évben a hangsúly még a fizikális és a technikai felkészítésen lesz, a taktikát januárban vesszük újra elő" – nyilatkozta Waltner.

Íme a Tolna megyeiek beszámolója az első tréningről:

"Bár még távolinak tűnik január 28-a, mikor is az OTP Bank Liga első tavaszi, összességében a szezon tizenhetedik fordulóját rendezik, Szabó Jánosék két és fél hét pihenő után újra edzenek. Első osztályú keretünknek november 30-án kora délután volt jelenése ismét zöld-fehér öltözőnkben, és ahogy azt Waltner Róbert korábban már elmondta, az ünnepekig folyamatos lesz a kemény munka NBI-es gárdánk háza táján. Vezetőedzőnk azt is kiemelte, ebben a karácsonyig tartó etapban még a fizikális és a technikális részek dominálnak majd, aztán január első napjaitól jöhet a taktika."

A paksiak a bajnoki szünetet követően Kisvárdán vizitálnak január végén. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek