nb1.hu

Oroszországban is téma az FTC egyik legkapósabb futballistája

Sztanyiszlav Csercseszov nyilatkozott.

A  katari világbajnokságon nyújtott teljesítményének köszönhetően még nagyobb érdeklődés övezi a Fradi tunéziai válogatott játékosát Aissa Laidounit. Európa több klubja is szeretné soraiban tudni a 26 éves középpályást, így a Fradinak csak a legkedvezőbb ajánlatot kell kivárnia. 

A zöld-fehérek orosz vezetőedzője Sztanyiszlav Csercseszov az orosz sport-express.ru oldalának megerősítette, hogy két olasz klub is konkrét ajánlatot tett a játékosért, de a Lokomotiv Moszkva érdeklődéséről nem tud.

“Ebben a témában a klub sportigazgatójához kell fordulnia, nem ismerem a részleteket az ügyben. Mindenesetre nem lennék meglepve, ha lenne ilyen érdeklődés, mert Aissa egy nagyon jó játékos, és a világbajnokságon nyújtott teljesítménye után meg is nőtt érte a kereslet. A klub két konktrét ajánlatot kapott a Serie A-ból, ezeket azonban a vezetőség nem fogadta el. Örülök, hogy ezek a pletykák nem zavarják meg a középpályást, aki a megszokott módon, felelősségteljesen és szorgalmasan végzi a dolgát – mondta Csercseszov a portálnak.

A Transfermarkt oldala 4 millió euróra becsüli a játékos értékét. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek