nb1.hu

Öregfiúk: Bödére is feladat vár, Bogdanovics visszatért Debrecenbe

Nem lehet kiszállni a körforgásból.

Hagyomány, hogy karácsony és szilveszter között az ország több részén is teremtornát rendeznek.

Így lesz ez Bonyhádon is, ahol december 30-án a paksi öregfiúknak is jelenésük lesz, többek között Böde Dániel, Éger László vagy épp Osztermájer Gábor vezetésével. Íme, a klubhonlap jelentése és a program:

"Karszt József instruálásával újfent összeáll öregfiúk csapatunk, technikai vezetőnk időt és energiát nem sajnálva ezúttal is egy nem akármilyen csapatot verbuvált a két ünnep közt esedékes szokásos teremtorna-bajnokságra. Ugyan az elmúlt két év e tekintetben a COVID miatt kimaradt, de ahogy azt a régi, nagy neveinktől megszokhattuk, ha év vége, felszerelést ragadnak, hogy megmutassák, a tehetség egy olyan dolog, ami nem kopik. 

A szóban forgó Karácsony Kupára idén immáron kétszeres tornagyőztesként érkezünk majd a Csernyánszki Norbert, Bita László, Benedeczki Ferenc, Éger László, Gévay Zsolt, Fehér Attila, Tamási Gábor, Nagy István, Böde Dániel, Salamon Miklós, Osztermájer Gábor, Sipeki István, Barics Péter fémjelezte csapatunkkal, ezúttal Bonyhádra. Célunk pedig nem más, mint december 30-án harmadjára is a legjobb együttesként hazatérni, és vitrinünket újabb kupával gazdagítani. 

A Karácsonyi Öregfiúk Kupa programja:

1. kör: 9:00 Bonyhád–Konrádó Dombóvár, 9:20 Paks–Tolna, 9:40 Döbrököz–Tamási.
2. kör: 10:00 Tolna–Bonyhád. 10:20 Konrádó Dombóvár–Döbrököz. 10:40 Tamási–Paks.
3. kör: 11:00 Tolna–Konrádó Dombóvár. 11:20 Bonyhád–Tamási. 11:40 Döbrököz–Paks.
4. kör: 12:00 Konrádó Dombóvár–Tamási. 12:20 Tolna–Döbrököz. 12:40 Bonyhád–Paks.
5. kör: 13:00 Tamási–Tolna. 13:20 Konrádó Dombóvár–Paks. 13:40 Bonyhád–Döbrököz.

A Bonyhádi Sportcentrumban a belépés ingyenes!"

Mindeközben Debrecenben, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban december 27. és 29. között, 2018 után rendeznek ismét rangos tornát. A Market-STB Kupán 24 csapat vesz részt, és pályára lép többek között az az Igor Bogdanovics is, aki a DVSC legendájaként játékosként és edzőként is hosszú éveket töltött a klubnál, jelenleg pedig az NB III Keleti csoportjának 6. helyén álló Karcag vezetőedzője.

"Aki engem ismer, pontosan tudja, hogy mennyit számomra Debrecen. Legyen szó akár nagypályás, akár kispályás fociról, mindig szívesen jövök vissza, ha lehetőség van rá. Régebben is részt vettem a téli bajnokságokon, még akkor is, amikor majdnem profi szinten futballoztam. Sokszor beszéltünk a csapattársaimmal, hogy utolsó alkalommal játszunk még egyet, de mindig arról van szó, hogy tényleg az utolsó. Ez egy olyan körforgás, amiből nem lehet kiszállni, hiszen olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek és kedvelek. Nagy Zsolttal, Kerekes Zsomborral és Mészáros Norberttel fogok szerepelni, mondanom sem kell, hogy milyen szinten ismerjük egymást" – mondta a haon.hu-nak, hozzátéve, hogy korábbi kiváló csapattársaival a győzelemért szállnak harcba.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek