nb1.hu

Nyert és visszavette feljutó helyét a Sepsi

Balotesti – Hadnagy Attila legendává válhat Székelyföldön

Úgy tűnik nem nyomasztotta az esélyesség terhe a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK játékosait, hiszen simán megszerezték a három pontot a Balotesti elleni idegenbeli találkozón. Tették mindezt úgy, hogy az Aradi UTA keddi győzelmének köszönhetően megelőzte őket a tabellán. Kijelenthető, hogy nyomás alatt is tudnak játszani a szentgyörgyiek.

 

Az első félidőben végig a vendégek domináltak, a labdarúgók a pályán, a székely drukkerek pedig a lelátón voltak jobbak: végig hallatszott a magyar biztatás a Bukarest melletti településen.

 

A második félidőben aztán a gólokban is megmutatkozott a szentgyörgyi fölény, előbb Hadnagy lőtt közelről a kapuba, majd az egykoron a ZTE-ben is megforduló Bujor egy kiugratás után emelt át a kapus fölött.

 

Nyert a DAC: Kettős rekordbeállítás Dunaszerdahelyen – NB1.hu

Nyert a DAC: Kettős rekordbeállítás Dunaszerdahelyen

 

Győzelmének köszönhetően ismét második a Sepsi, előnye egy pont a harmadik UTA-val szemben és az osztályozós hely szinte már biztos, hogy meglesz.

 

 

Balotesti – Sepsiszentgyörgy 0-2

 

Balotesti: Fulga – M. Neagu, Andr. Rauta, Marciuc, N. Filip – Antoche (Dobra 78.), Cl. Herea – Val. Andrei, P. Ionita, A. Gojnea (Rontea 84.) – Eug. Nica (G. Ivan 63′)

 

Sepsi: Niczuly – Radutoiu, Ghinga, Burlacu, Vl. Olteanu – Minciuna, Issa – Huiban, L. Manole (Bujor 67.), Greu (Jakab 57.) – Hadnagy (Mitra 84.)

 

Gólszerzők: Hadnagy (66.), Bujor (86.)

 

Sepsi OSK szurkolók oldala – Suporteri-Fans page

Sepsi OSK szurkolók oldala – Suporteri-Fans page, Sepsiszentgyörgy (Sepsiszentgyorgy). 3,146 likes · 1,440 talking about this. Sepsi OSK Szurkolók oldala Sepsiszentgyörgy-Sf. Gheorghe

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC