nb1.hu

MTVA: Bognár György visszatér!

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ MTVA NB1.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

"Pénteken az OTP Bank Liga 9. fordulójának nyitómérkőzésén Mezőkövesdre látogat a Paks. A találkozó érdekessége, hogy az MTK Budapest szakmai igazgatója, a paksiak korábbi vezetőedzője, Bognár György szakértőként elemzi a mérkőzést az M4 Sport stúdiójából.

 A válogatott szünet után visszatér a magyar labdarúgó-bajnokság a közmédia sportcsatornájára és a nyitómérkőzésen a magyar labdarúgás jól ismert alakja, Bognár György lesz a szakértő. Irányítása alatt a Paksi FC a magyar labdarúgás üde színfoltja volt. Kupadöntőt játszottak a tolnaiak, új gólrekordot állítottak fel és a 2021/22-es idény végén a szezon legjobb edzőjének is megválasztották.

A Baján született szakember az MTK-ban mutatkozott be az NB I-ben, a válogatottban kereken 50 mérkőzésen lépett pályára, ezeken hét gólig jutott. 1986-ban tagja volt a mindmáig utolsó, labdarúgó-világbajnokságon szereplő magyar csapatnak. Az MTK mellett idehaza a BVSC, légiósként a francia SC Toulon és a belga Standard Liege színeiben játszott még. Profi karrierjét 1996-ban fejezte be, edzői-klubvezetői karrierjét a BVSC-nél kezdte."
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek