nb1.hu

Mészöly Kálmán ezt gondolja az NB I létszámának növeléséről

Egészségi állapotáról is beszélt a Vasas legendája.

A Magyar Labdarúgó Szövetség az előző héten jelentette be, hogy csak az NB I-ben és a Magyar Kupában folytatódhat a küzdelem. A döntés egyik legnagyobb vesztese a Vasas, amely a harmadik helyen állt a másodosztály táblázatán. A második pozíciót birtokló Budafok fórja hét pont volt az angyalföldiekkel szemben, de a Vasasnál abban bíztak, hogy a hátralévő meccseken eltüntethetik a különbséget, de az MLSZ döntése miatt erre nincs lehetőségük. 

Mészöly Kálmánt nyugodtan nevezhetjük a Vasas legendájának. A Szőke Szikla négyszer nyerte meg a magyar bajnokságot a fővárosi klubbal. Mészöly a Blikknek adott nyilatkozatában kitért az MLSZ határozatára is. 

 

"Nagyon csalódott vagyok, koccintottam volna a Vasas feljutására a stadionban… Az MLSZ-nek el kellene gondolkodnia azon, hogy felemelje az élvonal létszámát tizennégy csapatosra, akkor nekünk is lenne helyünk az NB I-ben" – tanácsolta Mészöly.

 

Mészöly Kálmánnak az utóbbi időben több súlyos betegséggel (agyvérzés, koszorúér-szűkület, bélproblémák) is meg kellett küzdeni. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya megnyugtatta az aggódókat.

"A koronavírus-járvány miatt nem mehettem a szokásos orvosi kontrollokra, a napokban egyeztetünk a doktorokkal, hogy mikor lesznek ismét vizsgálatok. Ezenfelül sajnos a nyirokmasszázs is elmaradt a karantén alatt, így a lábam a kevés mozgástól kicsit felduzzadt. Ám összességében jól vagyok, minden rendben" – nyilatkozta Mészöly Kálmán.
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek