nb1.hu

Magyar ajánlattal reklámozza a csatárát a bukaresti tulajdonos

Nem meglepő, hogy ki a támadó menedzsere.

Gigi Becali, a román élvonalban jelenleg 2. helyen álló FCSB tulajdonosa két dologról mindenképpen ismert. Az egyik, hogy nem igazán szereti a magyarokat, a másik, hogy szereti a magyar csapatok neveit bedobni a sajtóban, ha éppen még pénzért tudná eladni egy játékosát.

Mert Florin Tanase, csapatának támadó középpályása, aki előre tolt ékként és balszélsőként is jól érzi magát, kétség kívül kiváló futballista, mert ha nem így lenne, akkor a Transfemarkt nem értékelné 5 millió euróra a vételárát.

Florin Tănase, ofertat de un club din Europa. Anunțul făcut de Gigi Becali | Sport.ro

Gigi Becali a anunțat că golgheterul din sezonul trecut al Ligii 1 este dorit de o echipă din Europa. Arabii l-au vrut și ei pe Tănase în vară, acum n-au mai dat niciun semn de viață. Trei milioane de euro e clauza lui Tănase.

A támadónak viszont a nyáron lejár a szerződése, hosszabbításról szóló hírnek eddig se híre, se hamva, ezért a mostani, téli átigazolási időszak az, amikor Becali még pénzt tudna kapni érte. 

Tanase tavaly a sport.ro jelentése szerint gólkirály volt, az FCSB-ben összesen 204 meccsen 67-szer volt eredményes, de 38 gólpassza is volt.

Becali szerint nyáron arab ajánlat volt érte, télen meg egy általa meg nem nevezett magyar klub tett érte ajánlatot, de azt kijelentette, hogy a csatár nem igazol Magyarországra, akinek a kivásárlási ára egyébként 3 millió euró.

Becali klubnevet nem mondott, de ismételjük, a nyáron ingyen távozhat a támadó, ha csak addig nem hosszabbítanak vele szerződést, de erre jelenleg nincs esély.

És még egy fontos dolog: Tanase menedzsere egy bizonyos Ion Becali, aki a Gigi Becali rokona…

FRISSÍTÉS: 16.14

A digisport.ro közben arról ír, hogy a Galatasaray kész lenne 2 millió eurót fizetni érte, de Becali ragaszkodik a 3 millióhoz.

Florin Tănase, la mare căutare. Unde s-ar putea transfera căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase (26 de ani) ar putea pleca de la FCSB în această iarnă, de transferul său fiind interesate mai multe echipe. Golgheterul celor de la FCSB și-ar putea îndeplini în sfrâșit dorința de a jucat într-un campionat din străinătate, interesul pentru el fiind din ce în ce mai accentuat.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek