nb1.hu

Ludogorec: akárcsak a Fradi – videó

A bolgárok viszont a bírót okolják.

Ötpontos előnnyel, magabiztosan vezeti a bolgár bajnokságot a Levszki Szófia előtt az a Ludogorec, mely gárda csütörtökön az FTC-t fogadja az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. Ha a Fradi nyer, továbbjut, minden más eredmény esetében a hazaiak örülhetnek majd.

A Ludogorec előnye a bajnokságban még nagyobb lehetett volna, de akárcsak a Fradinak, hazai pályán döntetlennel kellett beérnie (FTC-Puskás Akadémia 2-2), 1-1-et játszott a 6. helyen álló Cserno More ellen.

 

A Ludogorec sajtóosztálya egyértelműen a játékvezetőt okolja a várt, de elmaradt győzelemért, mert számon kérnek rajta egy meg nem ítélt 11-est. 

 

Egyébként a pontvesztés mellett az is nagy szám, hogy egyáltalán gólt kapott a Ludogorec, mert az ellenfeleknek 19 meccsen ez csak 7 alkalommal sikerült a bajnokságban.

Érdekesség, hogy az eddigi 5 El-csoportmeccsen szintén kilencszer kapitulált a védelme, cserébe ugyanannyi gólt is szerzett. A Ludogorec mögött 1 pontos hátrányban lévő FTC eddig 4-szer volt eredményes, cserébe csak 6 gólt kapott.

A Ludogorec-FTC csütörtökön 21 órakor kezdődik majd.

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek