nb1.hu

Lanzafame visszatérése: megbeszélte a feleségével 

Kiderült, miért választotta Magyarországot.

Harmincöt évesen visszatért hazánkba a kétszeres magyar bajnok, Magyar Kupa győztes és nem mellékesen kétszeres gólkirály Davide Lanzafame. Most nem játékosként, hanem immár edzőként próbál szerencsét. A BLSZ I-ben, Pestszentimrén vállalt munkát a korábbi kispesti kedvenc. A borsonline interjújából az ulloi129.hu közölt egy részletet. 

– Miért pont Magyarországon próbál szerencsét? 

“Sokan arra gondolhatnak, hogy Itáliában nem volt, lett volna szükség rám. Ki kell ábrándítanom őket, több ajánlatom is volt, lett volna lehetőségem Olaszországban dolgozni, de én – bevallom férfiasan – feleségem miatt (is) döntöttem, hogy ebben a csodálatos országban kezdem meg edzői karrieremet.

Jól értem az asszony döntött?

"Persze, közösen hoztuk meg a döntést. De a valódi ok, hogy ez az ország a legkülönösebb hely, ahol eddig „fociéletem” során megfordultam. Az érzés, ahogy mifelénk mondják, a fíling, utánozhatatlan, az emberek barátságosak, a kaja legalább annyira parádés, mint otthon. Úgy gondolom, és ha minden jól megy, akkor Magyarországot is otthonomnak fogom érezni. Feleségem, Claudia és három kislányom, Sofia és az ikrek, Elisabetta és Anna Joelle imád itt élni" – mondta Lanzafame. 

 

Davide Lanzafame az NB I-ben játszott a Budapest Honvéd és  Freencváros színeiben. Mindkét klubbal bajnok lett, előbbivel Magyar kupát is nyert. Kétszer lett az élvonal gólkirálya. 118. NB -es találkozón 61 gólt szerzett.

 

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC