nb1.hu

Körtárgyalásban a Fradi, a Loki és a Vasas

Magyarország – Védő és középpályás sorsa a tét.

A Vasas utoljára 1977-ben volt bajnok, 1986-ban kupagyőztes, így eredményességi szempontból nem éri meg a klub szurkolójának lenni. Ám az angyalföldiek fanatikusai is bebizonyítják azt, ami minden valamire való, szenvedéllyel átitatott drukkerre igaz: nem az eredmények miatt hűséges élete végéig a csapatához.

 

Ez azért is fontos most, mert Kire Risztevszkit, a Vasas macedón védőjét akár a pokolra is kívánhatnák az angyalföldi drukkerek, hiszen a védő volt az, aki rontott az FTC elleni kupadöntőben a tizenegyespárbaj során, így a zöld-fehéreké lett a dicsőség, míg az angyalföldi drukkerek fájdalmaikban felsóhajthattak már megint, hogy „soha többet a büdös életben nem nyerünk semmit!”.

 

Risztevszkit viszont senki nem bántotta, mert amióta Angyalföldön van, tudása és hozzáállása legjavát nyújtva harcolt minden meccsen a klubért, nem is csoda, hogy a Ferencváros vinné. Az nso.hu nemrég arról publikált, hogy a kupagyőztes 500 ezer eurót adott volna a védőért, de a Vasas 1 milliót kért, így elakadt az üzlet. Mint arról az nb1.hu elsőként beszámolt: Bognár István is képben van újra a Fáy utcában, de nem a megszokott módon, viszont sokat nem nyomna a latba az ő sorsa, de kizárólag csak a Risztevszki-bizniszben, mert a tudását jelzi, hogy a Loki is vinné.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Megosztás:
Kapcsolódó hírek