nb1.hu

Kleinheisler László búcsút inthet Horvátországnak

Nyilatkozott az eszékiek sportigazgatója.

Továbbra is kérdéses, hogy hol folytatja a pályafutását Kleinheisler László. Az NB1.hu szombaton jelezte, hogy a magyar válogatott középpályás felkeltette a a 20-szoros görög bajnok Panathinaikosz érdeklődését. Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Kleinheisler Horvátországon belül válthat csapatot, mivel a Dinamo Zagreb is szerződtetné.

Most újabb fejlemények érkeztek Horvátországból: az index.hr portálnak nyilatkozott az eszékiek sportigazgatója, Ivica Kulesevic – erről az nso.hu számolt be. Kulesevic elmondta, egy külföldi csapattal előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, és pár napon belül biztossá válhat a transzfer. Az index.hr szerzője arra is rávilágít, hogy az Eszék 500 ezer euróért adhatja el Kleinheislert.

A 28 éves Kleinheisler értékét a Transfermarkt 2 millió euróra becsüli, a szerződése a nyáron jár le az Eszéknél. A 44-szeres magyar válogatott játékos 2019 februárjában igazolt jelenlegi klubjához. 

Ništa od Dinama i Hajduka. Kleinheisler odlazi iz Osijeka u inozemstvo

 

Kleinheisler a mostani idényben 20 tétmeccsen bizonyíthatott az eszéki gárdában, a meccseken 8 gólt szerzett, valamint 4 gólpasszt is kiosztott. 

A 30 ponttal rendelkező Eszék a harmadik helyen áll a horvát bajnokságban. Az eszékiek a bajnoki szünet után a Rijekát fogadják január 21-én.

FRISSÍTVE!

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek