nb1.hu

KL: őszinte értékelés a Vidi 8 és fél hónap után visszatérő kapusától

A továbbjutásról is beszélt.

Kovácsik Ádám 2020. október 28. után (a Gárdony elleni Magyar Kupa-találkozó időpontja) ismét tétmérkőzésen védhette a MOL Fehérvár FC kapuját, méghozzá az Ararat Jereván ellen 1-1-re végződő Konferencia Liga-találkozón. A súlyos térdsérüléséből visszatérő 30 éves kapus a klubhonlapnak értékelt.

"Ennyi idő után különleges mérkőzés volt, máshogy alakult a felkészülés is, mint szokott. Átestem a tűzkeresztségem, innentől kezdve semmilyen olyan gondolat nem lehet és nem is lesz a fejemben, hogy sérülés: vége, jól éreztem magam, semmiféle fizikai probléma nem volt. Reméltem, hogy sikerül győzelemmel és kapott gól nélküli meccsel visszatérni, sajnálom, hogy így alakult, de a továbbjutás nem úszott el, ki kell menni és meg kell verni az ellenfelet.

Minden első fordulós mérkőzés nehéz, nagyon ritka, hogy kiszakad a gólzsák. Rengeteg helyzetünk volt, ha ezeket berúgjuk, nagyarányú siker is lehetett volna. A játék rendben volt, talán picit gyorsabban és több kvalitással lehetett volna játszani, a helyzetek értékesítésével akadt gond, illetve azzal, hogy megvolt a vezetés és nem tudtuk megőrizni ezt. Olyan gólt kaptunk, ami előtt felszabadíthattunk volna, de nem sikerült, elveszítettük ezeket a párharcokat és így lett döntetlen."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek