nb1.hu

Kiütötte a Mezőkövesd a Nyíregyházát

Potyogtak a gólok a hajrában.

Vasárnap késő délelőtt felkészülési meccset játszott egymással az NB I 9. helyén álló Mezőkövesd és az NB II-ben 15. Nyíregyháza.

Kuttor Attila csapata számára remekül sikerült a bajnoki főpróba, hiszen 6-2-re verték a nyíregyháziakat. Íme, a Szpari beszámolója a találkozóról:

"Az NB-I-es Mezőkövesd-Zsóry ellen lépett pályára utolsó téli felkészülési mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus.

Az élvonalbeli csapat szerzett vezetést, Besirovic volt eredményes a 17. percben, 1-0.  A 23. percben kényszerből cserélnie kellett Visinka Edének, Csősz Richárd sérült meg, és elővigyázatosságból a helyére Major Marcell állt be.  Kiegyenlített volt az első félidő, voltak lehetőségek az egyenlítésre, de vagy pontatlan volt a befejezés, vagy Piscitelli védett. A 42. percben aztán büntetőt kapott a Nyíregyháza, Novák Csanád kapott jó labdát, kilépett, és a hazai kapus elütötte.

A 11-est a sértett értékesítette, 1-1. Az első félidő nem hozott több gólt.

A második félidő elején többet támadott a hazai csapat, több szögletet rúghattak, de ezek nem voltak veszélyesek. A 63. percben viszont megszerezte második gólját a Mezőkövesd, Drazic talált be, 2-1.  A Szpari viszont rövid időn belül válaszolt, a 67. percben Myke Ramos érkezett jól egy szögletre, és a kapuba fejelt, 2-2.

Potyogtak a gólok, Cseri három perccel később ismét a kövesdieket juttatta előnyhöz, 3-2. A folytatásban próbált egyenlíteni a Nyíregyháza, voltak ígéretes támadások, de a 80. percben Drazic második gólját is megszerezte, 4-2. Sajnos a hajrában még egy gól született, Deutschról került saját kapujába a labda, 5-2.  A 90. percben Drazic mesterhármasig jutott, beállítva a 6-2-es végeredményt."
 

Mezőkövesd-Zsóry-Nyíregyháza Spartacus 6-2 (1-1)

Mezőkövesd: Piscitelli – Kállai K., Zahary, Ilja, Filip – Karnitski, Cseri, Dino-Molnár, Drazic, Nagy Dominik
Nyíregyháza: Fejér (Hrabina 63.) – Farkas B., Szokol(Jánvári 77.), Baki (Gengeliczki 77.), Deutsch, Csősz (Major 23.), Pekár, Pataki(Oláh 63.), Pantovic (Nagy B. 63.), Novák(Myke 63.), Adamcsek

gól: Drazic (3), Besirovic, Cseri, Deutsch (öngól), illetve Novák, Myke

Megosztás:
Kapcsolódó hírek