nb1.hu

Kisvárda: kórháznak és betegeknek segítettek

Jó helyre került az adomány.

Ahogy több NB I-es csapat, úgy a kisvárdai klub is kötelességének érezte, hogy karácsony közeledtével segítsen a rászorulókon. 

ÍME, A KISVÁRDA HÍRE:

A kórháznak és a betegeknek segítettünk

Klubunk, azon belül is az első csapat játékosai és stábtagjai továbbra is kötelességüknek érzik, hogy a társadalmi szerepvállalás keretében segítsenek azokon, akik rászorulnak vagy megérdemlik. Évközben is több ilyen akciónk volt, karácsony közeledtével pedig évről évre egy konkrét ügyet támogatunk.

Ezúttal a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházhoz juttattuk el az összegyűjtött pénzből vásárolt betegtoló-kocsikat, amelyeket dr. Hegyi Henrik főigazgató jelenlétében adtak át játékosaink. Az átadón a csapatkapitány Lucas mellett megjelent Hej Viktor, Jasmin Mesanovic és Vida Kristopher, előbbi a beszédében hangsúlyozta, hogy kötelességüknek érzik, hogy segítsenek, már csak azért is, mert ha úgy alakul, mindig kiváló ellátásban részesülnek játékosaink a kórházban.

Dr. Hegyi Henrik tapasztalatból beszélt arról, hogy járjon bárhol az országban, a Kisvárda városnév elhangzása után az elsők között az évek óta remeklő futballcsapatra asszociálnak, így a kórházvezetés is igazán büszke a csapatra, arra meg pláne, hogy éppen az intézményt választották a karácsonyi jócselekedethez. A betegtoló-kocsikból – sajnos – soha nem elég, úgyhogy nagy segítséget jelent az intézmény mindennapjaiban.

Mi mást lehet ehhez hozzáfűzni: örömmel adtuk, bízva abban, hogy a dolgozók és a betegek mindennapjait is megkönnyítik majd.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek