nb1.hu

Kisvárda: halasztja az MLSZ a fegyelmi döntést

Még nem biztos, szurkolhatnak-e a Vitézek a Paks ellen.

Az NB I-ben 3. helyen álló Kisvárda hivatalos honlapján jelentette be a legfrissebb fejleményeket az MLSZ fegyelmi döntése kapcsán. 

Íme:

"Ahogy korábban beszámoltunk róla, klubunk megfellebbezte a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának döntését, ami szerint a 2022. november 8-án játszott Kisvárda Master Good–Zalaegerszegi TE FC bajnoki mérkőzés (0–3) ellenőri jelentése alapján négymillió forint pénzbüntetés megfizetésére, illetve egy bajnoki mérkőzésen a D szektor bezárása köteleztek bennünket.

A napokban megtartották a fellebbviteli tárgyalást, amelyen elhalasztották a döntés meghozatalát a 2023. január 27-ére kiírt újabb tárgyalásra. Ez az jelenti, hogy csak pénteken derül ki, megnyithatjuk-e szurkolóink előtt a D szektort a Paks elleni január 28-i mérkőzésen. Azokra a helyekre jelenleg nem értékesítünk belépőket, de – az esetleges pozitív döntés következtében – elképzelhető, hogy mégis megnyithatjuk azt a szektort. Ezért arra kérjük a Várkerti Vitézek szurkolói csoportjának tagjait, illetve azokat, akik a D szektorból szokták megtekinteni a mérkőzéseinket, hogy a jegyvásárlással várjanak ki a döntés meghozataláig, amelyről a lehető leggyorsabban tájékoztatjuk majd őket."

A Kisvárda január 28-án 14:30-tól fogadja a Paksot. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek